Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 6 april 2007

Uti vår hage...

Av Linda - 6 april 2007 23:57


På bara ett par dagar händer det massor av saker med valparna. I början av veckan tvekade de att gå ut i rummet när grinden var borta och idag mötte jag Fyran just som han skulle ge sig på trappan ner till bottenvåningen. *flämtar av fasa* Nu gäller det att stänga överallt så inga valpar kommer på avvägar. För bara några dagar satt jag, på nya uppfödares vis, och undrade om valparna var normala eftersom jag upplevde att de gick dåligt. Idag har jag fått bygga ut valphagen så att de får plats att springa ordentligt, för nu går det undan. 
De senaste dagarna har valparna börjat komma mot en när man kommer in i rummet. Även om de ligger och sover, så vaknar de och kommer fram med viftande svansar. Helt enkelt bedårande!

 
ANNONS
 
skogsfrun

skogsfrun

27 juni 2007 12:37

Helt bedårande helt visst men varför inga bilder:( en bild säger mer än 1000 ord. Skogsfrun väntar otåligt;)

http://barasaras

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se