Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 14 april 2007

"På vår balkong, på vår balkong..."

Av Linda - 14 april 2007 23:53


Nej, det är inte bofinkar som dansar på vår balkong, utan ett gäng valpar. Idag har det varit över 20+ och balkongdörren har stått öppen så vi inte skulle förgås i hettan. Det dröjde inte länge förrän Soul stod och vinglade på tröskeln ut till balkongen och snart hade hon fått sällskap av Scoop. Tillsammans utforskade de utemöblerna, grillen och blomkrukorna.


Vi kan bara konstatera att socialiceringsprocessen går alldeles utmärkt. Varje morgon vid sju börjar valparna tjuta hysteriskt i sin hage. Och det är inte mat det vill ha! Nej, de vill komma ner till vardagsrummet och leva loppan. Detta gäller för övrigt inte bara på morgonen - så fort de måste tillbringa tid i valphagen så blir det gråt och tandagnisslan. De vill helt enkelt vara där allt händer och även om de tillbringar stor del av sin tid med att sova, så är de i alla fall i händelsernas centrum. De små liven har för övrigt hittat sina egna favoritplatser att ta en tupplur på. Secret ligger gärna under eller bakom en soffa. I undantagsfall fungerar det att ligga bakom chinchillornas bur. Spice är fortfarande väldigt förtjust i hallmattan och har ganska ofta sällskap av Soul. Scoop däremot har under dagen funnit sig en alldeles ny favoritplats, och det är de stora hundarnas sovpuff. Eller, den var tänkt till de stora hundarna, men den enda som nyttjar den är Rupa. Nu har dock Scoop adopterat den och även Soul har vilat där. Secret utnyttjade den bara till att komma högre upp så att han kan kasta sig över sin syskon när de går förbi.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se