Om vårt galna liv i Dårpippiland

Alla inlägg under april 2007

Av Linda - 2 april 2007 23:58


Idag har valparna fått prova riktigt mat för första gången. Vi har köpt flata kattmatskålar som passar alldeles utmärkt till små sheltievalpar. I en av skålarna hällde jag 0,5 dl valpmat som jag lät dra i ganska mycket vatten. Sedan mosade jag allt med en gaffel och ställde in till valparna. De fullkomlig kastade sig över det! Jag blev lite chockad, för Nixxa var ju ensam i sin kull och definitivt tveksam till maten. Fyran var givetvis värst, störst och framfusigast som han är, så honom fick jag plocka bort efter en stund så han inte fick ont i magen. Tvåan förvånade mig genom att också ha frisk aptit, och henne plockade jag bort efter Fyran. Trean hade inget vidare bordsskick; klev i skålen och fick mat långt upp i pannan och på benen. Givetvis låg det mat utspridd i hela valphagen, men det tog mamma Nova hand om när hon väl blev insläppt. Efter maten blev alla valparna rysligt leksugna och brottades som aldrig förr. Fyran kunde inte ens vänta tills alla var klara, utan gick till attack på Trean så han stöp i backen.
ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se