Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 21 juli 2007

Kaos i Dårpippiland

Av Linda - 21 juli 2007 23:44


Ja, alltså, vad ska man säga? Större utflykter med det andkvistska hushållet är alltid förenat med lätt kaos. Givetvis är detta inget undantag!


Husse är och förblir en tidsoptimist. Dessutom är han lite lat. Jag ägnar mig åt att skriva listor, organisera och tänka praktiskt. I grund och botten är jag nog lika lat som husse, men eftersom jag är kvinna så insåg jag tidigt i livet att om man gör det tråkiga först och fort som sjutton, så kan man ägna sig åt kuligare saker sedan.

Husse gillar att ta saker som de kommer och hans devis är: Det ordnar sig!

Jag gillar att tänka framåt och göra saker och ting ordentligt för att få tid över till annat. Förstår ni varför det blir kaos?


Dagen gick åt till att packa och mina listor såg till att vi fick med oss allt.

Den lånade husvagnen beredde oss en del bekymmer dock. Elöverföringen fungerade inte som den skulle och vi hade vare sig bromsljus eller blinkers. Husse tyckte att det var betydligt mer spännande, och manligt, att försöka lösa detta bekymmer än att packa. Många turer blev det till verktygtslådan och sedan till släpvagnsverkstan.

Vi hade bestämt tid med vårt ressällskap 15.30 Behöver jag säga att vi inte kom i tid?


Resan till Karlskroan gick bra. Tiden gick fort och när vi rullade in på BK hade vi flera husvagnsplatser att välja på. Eftersom husse skulle döma så fick vi har VIP-plats uppe vid klubbstugan. Alla andra fick sova på åkern.

Husse satte igång att bygga förtält medan vi andra byggde utställningstält vid banan.

När vi kom tillbaka till husvagnen för att grilla, stod husse med alla tältpinnarna utspridda på marken och såg förvirrad ut. Fyra driftiga kvinns satte igång att hjälpa den stackars hussen, och 1,5 timme senare hade vi hjälpligt fått upp stommen och duken. Det visade sig att pinnarna kom från två olika tält, dessutom fattades några, och duken hörde inte till någon av stommarna. Spännande! Tältsidorna gick inte att sätta upp, men vi hade i alla fall tak över huvudet.


Till slut fick vi i alla fall mat och efter ett par glas vin tedde sig inte problemet med tältet inte så stort.

Ett problem som vinet inte hjälpte mot var myggen. Hemma har det hittlls varit mygfritt i år och jag har därför inte ätit någon allergimidicin. Det har jag bittert fått ångra! Att bli myggbiten är en sak - att vara allergisk mot myggbett en annan.

På nattkröken, efter ytterligare lite vin, bestämde vi oss för att vi inte ville ha våra tält där vi hade satt dem. Alltså tog vi och flyttade dem till andra banan. Eftersom vi var trötta monterade vi inte ner dem utan lyfte helt sonika upp dem och bar iväg dem. Hela tiden fnittrade vi hysteriskt och tyckte att hela projektet var vansinnigt roligt. Långsidan på bana 2 var helt tom och i mörkret kunde vi inte se om det satt skyltar om tältfria zoner. Just då struntade vi i vilket och vinglade tillbaka till husvagnen.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards