Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2007

Lycka kan vara en fotboll!

Av Linda - 6 oktober 2007 12:16


idag har vi varit i Trelleborg på tävling. Husse dömde och jag fanns på plats för att coacha kursare.

Redan när klockan ringde - 04.15 - så visste Nova precis vad som var på gång. Hon hoppade upp till mig i sängen och laddade för tävling. Det går inte att beskriva hur hon ser ut och känns, men jag kan inte ta fel på vad hon vill.


Till Novas stora besvikelse så gick husse ut och ställde sig på banan och det betyder bara en sak; att Nova inte får springa. Så hon vände helt sonika rumpan mot banan, sur som en ättiksgurka, och blängde på mig med ögonvitorna. Hela tältet fullkomlig osade sur hund.

Så jag sökte upp tävlingsledaren och förklarade läget. Givetvis fick jag starta Nova sist utom tävlan. Och Nova blev själaglad när hon förstod att hon också skulle få vara med. Hon sprang inte så fort som hon brukar, men hon kom imål med 0 fel och den bästa tiden.


När vi stod vid tältet för att pusta ut gjorde Nova världens ryck i snöret. Jag trodde hon skulle hoppa på någon annan hund, men istället hoppade hon på en fotboll som hunden i granntältet hade vunnit. Hon spelade raskt ut den på området utanför banan och morrade och knorrade av glädje. Boxern som vunnit bollen var inte där just då, men man kan faktiskt inte bara stjäla andras bollar hursom helst. Så jag bad en av eleverna att få låna hennes fotboll som hon vunnit. Nova och jag spelade ett tag och Nova var lyckligare än lyckligast.

Då kom en av arrangörerna och sa att jag fick vara med på prisutdelningen eftersom så få gått imål i klassen. Till min glädje fanns det TVÅ fotbollar kvar när vi blev tilldelade "specialpriset" och vi tog ju givetvis en av dem. Att välja en flaska schampo i det läget hade varit idiotiskt! Sedan spelade Nova fotboll ända tills vi skulle åka hem ungefär 1,5 timme senare.

Galleri kommer på hemsidan senare, men här kommer två smakprov. 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeanette

8 oktober 2007 14:53

En sådan bollkonstnär får ni hålla i snöret så att hon inte blir överköpt till Italien

 
Ingen bild

Sara

10 oktober 2007 20:46

Kan man var mer sötare..
Ska köpa en till boll till henne så hon kan ha här hemma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se