Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 9 november 2007

Höstrusk

Av Linda - 9 november 2007 09:40


Äntligen fredag! Veckan är slut och vi har en trevlig helg framför oss.

Något som inte är trevligt är vädret. Hela veckan har blåst arktiska vindar blandat med ösregn, hagel och stormbyar.

Ingen träning har det blivit på hela veckan heller.

I tisdags höll husse en föreläsning på Hundcenter om agilityreglerna och hur domarna dömer. Meningen var att jag skulle tränat under tiden, men dels hade jag mycket pappersarbete och dels var vädret inte kul.

I onsdags hade vi tävlingskurs, men husse fick åka själv och ha teori. Det blåste storm här i stan och på Hundcenter var det ännu värre. Så husse fick prata om regler en gång till eftersom eleverna inte varit på föreläsningen. Själv låg jag hemma och kurerade mitt värkande huvud som inte klarar av konstigt väder så bra.

Tyvärr ska det väl intebli bättre väder i helgen. Sheltiträffen imorgon flyttar vi lätt inomhus. Men jag kan se mig själv och min fluffiga hund stå i kö i ösregnet utanför mässan och Malmö valp på söndag. Bilden tilltalar mig inget vidare.


 
ANNONS
 
svägerksan

svägerksan

9 november 2007 09:58

Men Linda, det fixar du galant.. Du som är bäst =)
o dina fina hundar!
Ses på söndag!

http://lunaqueen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se