Om vårt galna liv i Dårpippiland

Alla inlägg under december 2007

Av Linda - 3 december 2007 19:39


Tack för alla gratulationer på min födelsedag i torsdags! Nu är jag ett år äldre och som vanligt funderar jag på vart tiden tar vägen.

I födelsedagspresent hade jag önskat mig var en helgkurs för Annika Aller, och den har vi varit på i helgen.


Och så mycket jag fick ut av den! Inte så att den revolutionerade min handling eller tankesätt men den gav mig massor av aha-upplevelser och självförtroende. Nova var pigg och glad och orkade ge allt hela tiden. Annika sa att vi var ett fantastiskt team och att det syntes att vi gillade att jobba tillsammans och kände varandra utan och innan. Hon fick oss verkligen att prestera till max hela tiden i den tunga ridhussanden och det är inte utan att jag är lite seg i benen idag.


Förutom att det var en stor egoboost så fick jag alla de här små knepen och detaljerna mera klart för mig. Och jag har fått så mycket med mig till kurserna och eleverna. Allt det jag redan pratar om och alla mina liknelser kommer nu i en mer förfinad upplaga och tack vare kursen känns det som att boken har fått sig en knuff framåt. Nu känns det inspirerande att skriva igen. Mycket jobb återstår men det känns ändå som om det bara är att knyta ihop säcken nu.


Att få en kurs i födelsedagspresent är jättebra! Kanske inte någon stor överraskning eftersom jag själv bokat in oss på kursen, men det var definitivt kul att få den finansierad av någon annan. Tänk på det nästa gång ni ska ge bort något till en hundmänniska. Hur fel kan en kurs bli?


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards