Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

Hört och hänt i Dårpippiland

Av Linda - 16 januari 2008 10:32


Januari är, mest på grund av vädret och årstiden, en ganska stillsam period i den aktiva hundägarens liv. Så även i vårt. Vädret inbjuder inte direkt till längre promenader eller andra utomhusaktiviteter och på tävlingsfronten är allt lugnt. Inte heller kurserna har kommit igång utan just nu lägger vi sista handen på planeringen och ber till Gudarna att allting ska fungera. För det är inte lätt att få ihop det för tre terminskurser, flertalet dagskurser på olika klubbar, Hunderians affärer, det egna tävlandet och inte minst den privata agendan.

Det dumma med en stor släkt är att det alltid är någon som fyller år. Nu är alla syskonen också i den åldern att de börjar yngla av sig och så blir det vips ännu flera högtidsdagar att fira. Våra egna födelsedagar, som inföll i höstas, har vi ännu inte hunnit fira. Men vad gör det när det är party i Dårpippiland vareviga dag?


Idag har Nova varit hos kiropraktorn. Husse har dragits med ett envist ryggskott en tid och när han ändå skulle dit så passade jag på att ta med Nova.

Inte ett enda fel hittade han på henne. Jag vet inte om det är positivt eller negativt. På sätt och vis är det jättekönt att hon mår bra, men å andra sidan hade det varit lika skönt om han kunnat fixa så att hon fick i den extra växel som ibland fattas på banan. Men min hund mår bra och det är det viktigaste.


Spice Pirayanson mår däremot inte så bra. Nä, det är inget större fel på henne, men nu är hon officiellt vuxen. Förra veckan började hon löpa och sedan dess har hormonerna levt om i hennes lilla kropp. Var hon energisk innan så är det inget mot vad hon är nu.


Eftersom alla hundarna nu har löpt eller håller på att avsluta löp, så lägger de pälsarna. Vi har så mycket hundhår över allt att jag håller på att bli galen! Tack och lov så fick vi en smart liten handdammsugare i julklapp att ha i husvagnen och den har räddat livet på mig och soffan. För hur smart är det att ha en tygsoffa när man har hund?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se