Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Vårkänslor

Av Linda - 30 januari 2008 20:15


Wow, 938 besökare har det varit i bloggen under januari! Det slår augustis rekord med hästlängder. Det roligaste är att det enbart är unika besökare som räknas. Fast att man besöker bloggen flera gånger i veckan så räknas man bara en gång i månaden. Coolt!


Även om inte vädret är så vårlikt så vittnar fågelsången, arbetstempot och kalendern att våren är på G. Just nu håller vi på att ladda upp inför ytterligare en säsong full av framgångar (hoppas vi) och kurser. På kursfronten är det full rulle och då ska vi ändå hinna klämma in ett par kursdagar på andra klubbar.


Snart är det dags att börja tävla också. Om några veckor har vi första "riktiga" tävlingen för året. My Dog räknar jag knappast eftersom det är så speciellt att tävla inomhus på matta. Vi har inte tränat speciellt mycket under januari, dels har inte vädret varit något vidare och dels har jag inte känt mig speciellt kry. Det gör jag fortfarande inte men nu händer det så mycket att jag kan glömma bort att må dåligt ibland.


Idag kom det ett spännande paket till mig. För första gången har jag gjort en beställning hos min nya leverantör och grejjorna var över förväntan. På lördag ska jag ha lite försäljning i Oskarström när husse dömer. Det ska bli jätteroligt att se vad andra tycker om grejjorna. Jag håller på att sy en massa halsband och det blir kanske en och annan filt också.

Tanken är att jag ska satsa ordentligt på Hunderia under våren och sommaren. Förhoppningsvis kommer allt mitt hårda arbete med Hunderian och kurserna göra så att jag inte behöver jobba lika mycket på fritids. Om man säger såhär - jag är ganska trött på att jobba för kommunen...


Jag är SÅ sugen på att ta en kull valpar! Många kennlar har fått valpar nu i slutet av januari och jag kan knappt se mig mätt på alla pälsbollar. Och samtidigt ser jag på min fina Spicepiraya och vet att hon har gjort sig förtjänt av all min uppmärksamhet. Att hon inte har förstört hela mitt hem i sina försök att få min uppmärksamhet är en gåta. Jag har känt mig hemsk varje gång jag sagt:

- Jag ska bara...

- Imorgon ska vi... 

Och så vet jag att det vare sig blir sedan eller imorgon. Men jag ska försöka bättra mig och förhoppningsvis blir det lättare när saker och ting börjar rulla på. Nu går mycket av min tid åt till att planera och knyta ihop lösa trådar. Men nu är allt snart klart och då leker livet. Eller kanske inte...


 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

30 januari 2008 21:01

Jag tycker att det är dags för våren att visa sig NU! Jag tror ínte jag klarar av mer mörker, jag blir helt seg i hjärnan...
Vi tävlade ju inoff i lördags, gick inge bra... Meeen vi ska tävla i Karlstad den 9 feb, så det blir till att försöka få till bra lopp då istället. Funderar på att tävla i Skåne i påsk, ska ni tävla något då? Kramar från oss i Skara

http://www.nogg.se/teoblondie

 
Sara

Sara

1 februari 2008 11:17

Du ordnar allt med din energi..
Ta en kaktus drink o se :)

http://lunaqueen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se