Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 18 februari 2008

Härligt att vara ledig

Av Linda - 18 februari 2008 18:12


Idag har jag varit ledig. Så himla skönt faktiskt. Sportlovet började idag, men som fritidsspedagog jobbar man ändå. Så jag fick ta till mina surt förvärvade komptimmar. Semsterdagarna behöver jag till sommaren.


Jag har mest pysslat runt lite här hemma, röjt upp och jobbat vid datorn. Hundarna har legat utspridda lite här och var och sovit i lugn och ro. Dom gillar när jag är hemma.


Till kaffet tog jag med mig Spice och åkte hem till mamma. Hon har fått hem en valp, en liten långhårig collieflicka som heter Ina. Ina är 12 veckor gammal och lika stor som Spice. Det är helt klart annorlunda med en busig valp som är så stor. Jag kom fram till att sheltisar är alldeles lagom för min del. Men Ina var väldigt söt och hon och Spice kom väldigt bra överens.

Jag hade med mig kameran för att fota lite, men jag lyckades pilla till någon knapp så att alla inställningarna blev fel. Och sedan fick jag inte rätt på det igen. Så det blev inga bilderpå Ina. Så jag får bjuda på en på Spice istället. 
ANNONS
 
sara

sara

23 februari 2008 16:08

Spice är snyggast :)

http://lunaqueen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se