Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 1 mars 2008

I've lost that blogging feeling...

Av Linda - 1 mars 2008 22:59


Himmel och pannkaka vad allting är trögt i Dårpippiland just nu! Jag har arbete upp över öronen men det känns som om jag inte kommer någonstans, listan fylls hela tiden på med nya saker. Mailboxen verkar också hela tiden vara full och jag hinner inte svara på allt.

Hela vårt liv styrs av kalenderna och jag önskade så att jag inte behövde jobba på fritids också. Vårterminen på fritids är inte och leka med för redan i februari börjar all planering kring tjänster och grupper till hösten. Det är möten och åter möten, följt av nya möten. Och fast att vi följer samma rutin varje år så hinner man glömma hur vi brukar göra. Så det måste vi ju såklart ha nya möten om.

Personalstyrkan i vårt arbetslag verkar aldrig få vara stabil. Vår nya kollega har sagt upp sig och kommer att kombinera sin tjänst med två andra jobb. För att få ihop detta så måste övriga kollegor mickla rätt rejält med sina scheman. Det är i alla fall bättre än att få in en helt ny vikarie.

Sorg, bedrövelse och chock har också drabbat oss då ena kollegans dotter hastigt insjuknat och en annan kollegas vuxna son drabbats av cancer. Det har varit väldigt jobbigt att veta vad de båda går igenom.


På sistone har jag vare sig haft tid eller lust att blogga, det händer knapp något som är värt att skriva om. Men efter påtryckningar från mina trognaste läsare så ska jag försöka sammanfatta vad som händer i Dårpippiland.


Kurserna har kommit igång, de sista startade idag. Och som vanligt har det varit mycket pusslande och meckande innan vi har fått ihop ett hållbart schema. Vi har ju inte bara oss själva att rätta oss efter, Bialitt Hundcenter har varit en stor succe och gott om plats har vi ont om.

Men nu har vi i alla fall startat och om inga katastrofer inträffar så ska det väl klaffa.

Det är i alla fall två duktiga grupper vi fått som tillskott till våra gamla elever och det ska bli jättekul att träna dem.

Vi ordnar även en helgkurs för Marie Hansson i mitten av april och det är mycket pengar som står på spel om kursen skulle bli inställd. På inbjudan stod det att om man inte var intresserad så skulle man höra av sig så att vi kunde erbjuda någon annan platsen. Så när folk inte behagar anmäla sig så blir jag arg. Skulle allt för många hoppa av så får husse och jag punga upp med 10.000:- i kursavgift, fast att kursen inte blir av. Inte kul!


Om två veckor är det dags för Malmö Int. Husse jobbar frenetiskt med alla förberedelser och har varit på flera möten. Själv måste jag snart ta och fixa till Spice och Rupa som ska visas på söndagen. Tyvärr har de börjat fälla så smått men badar jag dem bara försiktigt så ska nog det mesta av pälsen sitta kvar när det är dags. Jag ser faktiskt fram emot att visa Rupa, jag tror hon har goda chanser att placera sig.


Sedan nalkas också vår egen tävling på klubben. På lördag håller vi i en funktionärsutbildning för våra klubbkompisar. Jag som gillar att göra små kompendium börjar bli lite stressad. Materialet jag har sedan tidigare försvann när gamla datorn sa upp sig. Jag vill vara väl förberedd när jag ska hålla föreläsning och vill prata om allt som är viktigt på en tävling. Jag är i alla fall bra på att prata.


Husvagnsbygget är det lite stiltje på just nu. Vi har filat och bråkat om en del lösningar på förvaring och imorgon ska vi åka och mäta lite till och förhoppningsvis såga lite till. Det nya golvet kan vi inte lägga in förrän det bli varmare och de nytapetserade luckorna kan heller inte hängas upp förrän det blir varmare. Men nu är det snart påsk och då ska allting vara klart, för då behöver vi husvagnen.


Till påsk åker vi först till Skurup för att tävla Gåsahoppet och kanske ha försäljning och efter det drar vi vidare till Blekinge för barndop, 30-årsfest och gardinsömnad.


Mellan allt detta ska vi försöka hinna hålla snyggt här hemma, äta, ta hand om hundarna och hålla kurs. Jag önskar jag kunde göra Luse sällskap!



 
 
Ingen bild

Tina

2 mars 2008 07:06

Oj oj vad du har att stå i. Det är väl inte lönt att säja att du måste lugna ner dej, hmm.
Ha det så bra och Tack för bilderna på Bixx.

Tina

 
Ingen bild

Jeanette

2 mars 2008 09:02

Det finns säng och hundplatser i Slimminge, så kan ni i alla fall ta det lite lugnare med husvagnen. Från familjen Borgström

 
malte o snokens matte

malte o snokens matte

2 mars 2008 17:08

vad är gåsahoppet? malte o snokens matte

http://www.malteochsnoken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eva Cajhagen

2 mars 2008 19:20

Hej
Tycker det är jätte kul att läsa i din blogg vad som händer er.Du skriver så spontant.
många Kramar Eva med sambo och hundar

 
Sara

Sara

3 mars 2008 17:38

Va?
E det barndop då.. har vi ej fått reda på :S

http://lunaqueen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards