Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Du ska inte tro det blir sommar

Av Linda - 20 mars 2008 10:19


Nä, det tror jag inte heller! Just nu tror jag inte ens att det ska bli vår.

Snön ligger vit på taken och inte ens tomten är naken. Sorgligt med sant.


Efter allt sjå vi har haft med att få husvagnen klar så känns det som ett antiklimax att inte kunna använda den. För man får nämligen inte dra odubbad husvagn med dubbad bil. Vi hade tänkt byta däck på bilen men eftersom de lovade kallt och halka så lät vi bli. Och det var ju tur. Men det innebär också att vi inte kan använda husvagnen alls.


I morgon tävlar vi i Skurup. Eftersom jag egentligen skulle haft försäljning så lät vi bli att anmäla oss till öppenklasserna. Onödiga pengar tyckte vi. När det sedan inte blev någon försäljning så ångrade vi oss bittert för det skulle betyda att vi fick sitta hela förmiddagen och större delen av eftermiddagen och rulla tummarna. För klass 3 går nämligen sist.

Nu löste det sig alldeles av sig själv, vi kan åka ner till Skurup under dagen och vi slipper stressa för att hinna åka ikväll. Kanon!

På lördag startar klass 3 först och vi är klara innan lunch, så vi kan i lugn och ro byta om och köra till Blekinge för 30-årkalas och barndop. Det trista är att utan husvagn så kan vi inte stanna över, så stackars husse måste köra hela den tråkiga vägen hem igen på kvällen.

Fast å andra sidan, med tanke på vilket väder de har lovat så är det tveksamt om vi kommer iväg till Blekinge alls.


På sätt och vis känns som ödets makt har haft ett finger med i spelet. Jag har varit lite bekymrad över hur vi ska hinna med allt innan påsk och hur hela påskhelgen går utan att vi får en lugn stund. Har vi tur så hinner vi ta det lite lugnt, kanske till och med ta en lång promenad med hundarna. Då gör det inte så mycket att snön ligger kvar. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se