Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Veckan jag helst vill glömma

Av Linda - 28 mars 2008 17:27


Trots fyra dagars arbetsvecka så har veckan känts som sju svåra år. Så mycket har gått snett och så många människor har mått dåligt. Men så blir det tydligen när cheferna bestämmer allt för mycket och dessutom inte är vidare diplomatiska.

Jag får inte vara kvar på mitt jobb till hösten, utan flyttas till en helt annan avdelning, med nya kollegor och nya barn. Det enda jag begärde var ett år av lugn och ro, utan några förändringar. Men det straffar sig alltid att vara duktig, då står man tydligen pall för allt.

Beskedet fick jag på ett personalmöte. Jag visste inte ens att det var på gång med förändringar, det visste ingen. Men när beskedet kom så trodde alla att JAG åtminstone visste. Men det gjorde jag inte och det blev en chock. Resten av den dagen - som dessutom redan innan var fylld av bekymmer och saker som måste hanteras - gick jag som i en dimma. Kollegorna var upprörda över förfaringssättet och jag fick om och om igen berätta vad som sagts under mitt samtal med chefen och hur jag reagerat på beskedet.


Till råga på allt så har vi haft världens olämpligaste väder hela veckan. I onsdags tvingades vi ställa in kursen, något som aldrig tidigare hänt. I slutet av mars känns det väldigt konstigt med snö och kursuppehåll. Att det händer i februari kanske...

Så nu gäller det att hitta ett datum där vi kan ha en extra kursgång. Men nu är det i alla fall helg. Ikväll ska vi äta tacos som vanligt och titta på finalen i Let's dance.

Imorgon ska vi ett hett efterlängtat träningspass på agilitybanan. Om det inte kommer mer snö förståss, för ikväll är det kallt. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se