Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Provsvar

Av Linda - 26 maj 2008 17:43


Idag ringde veterinären och berättade att Novas prover inte visade några problem med sköldkörteln. Jag blev bara så trött! Inte för att jag vill att min hund ska vara sjuk, men då finns det åtmintone något att göra åt det.

Nu fick jag istället tips på olika bantningsfoder och fodermängd, förslag om ytterligare övervakning så att hon inte äter så mycket som en smula extra, samt mera motion.

Med hjälp av fodret skulle hon gå ner från 9,9 kilo till 8 kilo på 13 veckor. Problemet är att jag inte har 13 veckor kvar till SM. Så jag får hoppas att hon tappar några hekton innan dess, annars kommer jag inte att starta. Vi tävlar i Göteborg och i Råådalen helgen innan och håller hon inte måttet då så blir det ingen SM-start helt enkelt.

Life sucks!


 
ANNONS
 
Sara

Sara

26 maj 2008 20:34

Vad skönt det ju!!

http://lunaqueen.blogg.se

 
Sussie &  Nemo

Sussie & Nemo

29 maj 2008 22:58

Ja det var ju skönt att det inte var något...men jobbigt samtidigt när det inte är nåt att "ta på".
Tack för en super kul & lärorig Agility kväll...fast jag blir "Galen" ibland..känns det nog ändå som att vi är på gång...det får ta den tid det tar;)Kramen

http://campino-co.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se