Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Många projekt på gång

Av Linda - 30 maj 2008 16:07


Äntligen fredag! Denna vecka har varit rent överjävlig både på jobbet och privat. Men många bra saker har hänt också, men även de har varit energikrävande.


Hunderian

Det positiva denna veckan är att jag har fått besked från både Kanonsabotören och Värmlandshoppet att vi är välkomna att ha försäljning.

Det negativa är att vår leverantör kommer att ha semesterstängt hela juli.

Hur sjutton ska jag kunna räkna ut hur mycket jag kommer att behöva beställa till sommarens tävlingar???

Jag funderar på att gå ut på Agilitylista och Agilityforum och be dem som ändå hade tänkt beställa att de gör det redan nu så att jag hinner få hem det i tid. Annars får de vänta ända till i mitten av augusti.


Vi har haft massor av beställningar på senare tiden och det är givetvis kul. Tyvärr betyder det att jag inte hinner sy något eget, och det hade jag velat göra. Jag har fått tag i massor av snygga band som man kan ha i alla möjliga kombinationer och jag är så himla sugen på att sätta igång.


Aktiv Agility

Vårens kurser avslutas nästa torsdag och det ska bli skönt att få lite andrum. Men samtidigt är det svårt att släppa taget nu när det har börjat gå så bra för alla och det är så himla roligt att se hur mycket de har utvecklats på några korta månader.

För att stilla min abstinens så ordnar vi en kort kurs ganska snart och senare i sommar börjar ett litet experiment som går under namnet Baby Basic. Det ska bli väldigt kul att se hur det kommer att utvecklas.


Sedan håller vi på att förhandla med lite olika externa instruktörer, men det är inte lätt att hitta datum som passar intruktören, oss och Hundcenters kalender. Visserligen är den kalendern flexibel men man kan inte stöka till folks liv hur mycket som helst! Tack för att ni står ut med oss och våra galna projekt!


Till hösten vet vi inte riktigt hur det ska se ut, mitt "riktiga" jobb kommer att förändras en hel del med förutsättningar som inte främjar Aktiv Agility precis. Men problem är till för att lösas, så det ordnar sig säkert. Frågan är bara om alla blir nöjda...


Träning

Den senaste veckan har det varit hårdträning som gällt. Nova går på dietfoder och tappar redan i vikt. Förutom dieten så motionerar vi som galningar och det blir inte mindre än tre agilitypass den här veckan.

Nova verkar glad och positiv och nästa vecka tävlar vi i Göteborg och i Råådalen. Förhoppningsvis hinner vi fixa husses cykel i helgen och sedan ska Nova och jag ut och cykla.


Spice går från klarhet till klarhet. Jäklar vad den hunden är duktig! Slalom fungerar väldigt bra och farten börja komma så smått, men hon har inte riktigt fattat att man måste bromsa innan slalom för annars ramlar man in och slår sig. Hon har faktiskt en liten bula i pannan efter hårdhänt närkontakt med en slalompinne.


Privat

Ja, privatliv har vi inget just nu, för vi är aldrig hemma. Och när vi är hemma så irriterar jag mig bara på att vi behöver storstäda och att spindelväven och hundhåren hänger i långa girlanger i hörnen. Tanken är att jag ska städa så fort jag får semester. Problemet är bara att vi inte kommer att vara hemma när det väl blir semester.

Jag vill ha det lite fräscht och fint och jag vill köpa nya dukar, gardiner, överkast, handukar och badrumsmattor. På söndag ska vi till IKEA och köpa lite sista-minuten-fix till husvagnen, jag får väl se vad jag mer kan smuggla ner i korgen.


För övrigt har jag handlat en massa fina växter som jag har planterat eller ska plantera på min balkong, bland annat två underbara rosa rosor som doftar ljuvligt, lite kryddor och en klematis.


Snart...

... är det dags att gå hem från jobbet. Då ska vi åka till grustaget med hundarna och sedan förhoppningsvis äta en god middag.



 
 
Ingen bild

Marie med Mascot

30 maj 2008 23:16

Hej! Eftersom det kommer att stå helt stilla på min klubb i sommar med träning, undrar jag hur pass aktiva ni kommer att vara med kurser? Har ni / du fullt upp? Har du tid med att ta en heldag i Hörby någon gång i sommar? Och i så fall, om vi som privatpersoner (nybörjare allihopa) skulle lägga ihop, vad skulle det kosta? Vår sista dag är på onsdag nästa vecka, så kom gärna med svar innan *lanserar iden hos mina kurskamrater* =)
marieart2spray.se
Kram Marie och Mascot
Lycka till på SM och överallt!!! =)

 
Ingen bild

tina och nixxa

3 juni 2008 19:06

SKa bli så kul att ses på Värmlandshoppet. Det blir inget Åtvid för oss :o( Vi bygger pool för fulla muggar :o)
SKönt att Mamma Mova piggnar på sig. Vi tävlar lör/sön håll all atummar. VI har TRÄNAT ---- kraaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards