Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Blandade känslor

Av Linda - 27 juni 2008 15:28


För 4 timmar sedan började jag min semester. Jag borde vara jublande glad, men det är jag inte. Det borde vara sommar och sol, men det är det inte heller. Istället är det hällregn och åska.


Idag har jag gjort min allra sista dag på Regnbågens fritidshem, ett ställe som gett mig så mycket men samtidigt tagit så mycket mer.

När jag kommer tillbaka i augusti så kommer jag att hålla till tvärs över gården med nya barn och nya kollegor, och mina gamla kollegor kommer att fortsätta att ha trevligt och trivas utan mig. Life sucks!


Min melankoli beror inte enbart på att vädret är skit utan snarare på att jag de senaste åren funderat på om detta verkligen är vad jag vill göra. Jag är inte trött på att vara pedagog och jag är inte trött på barnen. Däremot är jag innerligt trött på den väg som fritidspedagogiken verkar vandra. Min chef har faktiskt sagt åt oss att vi inte ska ha så höga ambitioner och att vi, indirekt, ska ägna oss mer åt att förvara barnen medan föräldrarna arbetar. Och DET kommer jag aldrig att göra! Jag har yrkesstolthet så det skriker om det och jag vill gå hem på kvällen och känna att det har varit en bra dag, att jag har varit behövs. Så som det ser ut nu så gör jag inte det.


Men men, nu har jag fem veckors semester framför mig. Eller semester och semester - nu är det Hunderian som gäller. Om några minuter åker vi till Borås och checkar in på Scandic Plaza, och innan vi åker till tävlingsplatsen i morgonbitti ska vi vältra oss lite i frukostbuffén. Inte helt fel!


Som avslutning bjuder jag på en fin bild jag fick av Loves matte. Såhär borde sommaren se ut!

Trevlig helg!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se