Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Packa pappas kappsäck

Av Linda - 13 juli 2008 09:06


Precis när allting är uppackat efter förra helgens äventyr och all tvätten är ren, så är det dags att packa igen.

Nu drar vi iväg till Värmland för att tävla på Värmlandshoppet. Men först gör vi ett stopp i Åkersberg för att hälsa på hos världens bästa Tina och världens bästa Nixxa. Vi ska även passa på att besöka ett par uppfödare, bland annat får vi den stora äran att följa med att titta på Nixxas "lillasyster" som ska flytta hem till dem i augusti. Och det allra roligaste är att att "lillasysters" mamma är Spice farmor. Jättekul att få se tjocka släkten live!


Just nu är husse iväg och handlar frukost och under tiden passade jag på att surfa lite. Det behöver vi kanske inte berätta för honom.

I alla fall så hittade jag två fantastiska freestylenummer som jag vill dela med mig av. Det ena är fantastiska Frida Binette och hennes Somollis Blinka Blå och det andra är Lina med sin pumi Zting. Njut!


Frida: http://www.youtube.com/watch?v=QPcc2c9xqqI

Lina: http://www.youtube.com/watch?v=8krd-FWeqxM&feature


 
ANNONS
 
Ingen bild

anki

14 juli 2008 23:17

Tjena! Lycka till i Värmland.
Jag håller med dig, fantastiska freestylenummer som hittat, man blir så imponerad. Anki/Dumle

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se