Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Härligt härligt

Av Linda - 11 augusti 2008 15:32


Idag fick jag en chock när jag slog upp kalendern och såg att Basic Handling skulle börja på kvällen. Till råga på allt jobbade jag till 18.00

Normalt sett är jag väldigt organiserad och strukturerad, men det faktum att kursen började ikväll hade totalt gått mig förbi. Troligen är det så att ansträngningarna att sätta sig in i ett nytt jobb har gjort att jag missade det. Tack och lov så hade jag redan börjat fundera på hur kursen ska läggas upp och hur det ska organiseras, så det ordnade sig ändå.

Vi har fått många nya elever och därför delar vi kursen i två delar, nya gruppen och gamla gruppen.

Husse tog hand om de gamla och jag invigde de nya i handlingskonstens mysterier. Jädrar vad duktiga de var! Och entusiastiska. Den här terminen kommer att bli så himla kul.

Och lika skönt det är att avsluta en termin, lika härligt är det att starta upp en ny.

På torsdag börjar Våga tävla. DET har jag i alla fall koll på!


 
ANNONS
 
Karin & Kiwi

Karin & Kiwi

13 augusti 2008 12:29

Vi får TACKA för en mycket trevlig kurs i måndag´s. Min hjärna fick iallafall hjärngympa ;-)). Ses snart.

http://www.coolmixkennel.se

 
Evelina & Devil

Evelina & Devil

13 augusti 2008 23:15

Även om du kanske inte riktigt var med på att kursen började, så tyckte jag du var väldig samlad =)
Ska bli kul att få lära sig varför det blir fel var och varannan gång haha

http://www.littleblue.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se