Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 26 september 2008

På nya äventyr

Av Linda - 26 september 2008 09:55


Jag har faktiskt varit lite nervös inför resan till Nybro. Förra gången vi var här så gick ju allt käpprätt åt h*****e och jag var övertygad om att vi inte skulle ha någon husvagn. Det har förvisso blivit ett par små fadäser till, men nu sitter jag här i Nybro och ingeting har hänt.


Jag har varit hermma från jobbet idag för att ta hand om min förkylning och vård min ljuva stämma så att jag kan använda den på banorna i helgen. Även om det har gått i slow motion så har jag ändå fått allting klart, så när husse kom så var det bara att åka.

I Ljungby stannade vi för att äta middag och strax innan åtta rullade vi in på Nybro BK. Bekanta till oss ska bo i klubbstuga över helgen och de visade oss en plats alldeles intill där vi skulle ställa husvagnen. Perfekt!

Bara ner med benen och ut med överflödiga grejjor, och så var vi på plats. Medan husse fixade och donade så var jag ute en sväng med hundarna i mörkret och lät dem springa lite. Ja, inte Rupa då, henne hade vi aldrig hittat igen.


När allting va i ordning lämnade vi hundarna att vakta husvagnen och gick in i klubbstugan och pratade skit ett par timmar. Lite nervös var jag eftersom Spice fattat tycke för det nya oljeelementet. Även om det inte var skållhett så var jag lite rädd för att hon skulle bränna sig på det eller knuffa omkull det. Men varje gång jag kikade ut så sov flickorna gott.

Rätt som det var så var klockan nästan midnatt och helt klart dags att krypa till sängs. Oljeelementet för 199:- på Jula var helt klart ett fynd!

Vilken härlig värme det var i husvagnen när vi kom ut. Och jag slipper ligga och frysa för att jag är rädd för att den mysko värmefläkten ska ta fyr.


Håll förresten koll i bloggen i helgen! Vi har den bärbara datorn med och sänder live. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se