Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Bortskämda brackor

Av Linda - 29 september 2008 16:32


Morgonmänniska är något jag inte är. Ändå ska jag de närmaste två veckorna vara pigg och vaken nog att hämta min praoelev på tåget vid halvniotiden. Idag gick det bra och det går ju inte att neka till att man får mycket mera gjort om man går upp i tid. Visserligen får jag massor gjort nattetid också, men det känns mer effektivt på förmiddagen på något vis.


Idag har ventilationsinspektören varit på besök. Vi fick besked att det skulle komma 9.30, så i lagom tid tog vi hundarna och försvann ner till stranden för promenad i stormen. Nova och Spice badade såklart . Vi var iväg i mer än en timme, men när vi varit hemma i 10 minuter så ringer det på dörren. Typiskt! Inte hade de inspekterat ventilationen medan vi var borta, inte!


Trots det så hade vi en ganska produktiv förmiddag, praoeleven och jag. Och hundarna hade det lyxigt värre - en timme var de ensamma på hela dagen.

När husse och jag kom hem undrade vi vad vi skulle göra, allt var ju redan klart. Så vi åkte till Väla och tog tag i sedan länge uppskjutna klädinköp. Tyvärr hittade jag inget som jag tyckte var värt att lägga pengar på, bara en jacka som de inte hade i min storlek. Husse åker nog till en annan butik och köper en imorgon. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se