Om vårt galna liv i Dårpippiland

Alla inlägg under september 2008

Av Linda - 5 september 2008 16:18


Oj, vad tiden går! Nu är det redan september och snart höst på riktigt. Jag vet inte riktigt var tiden har tagit vägen, men snart är det dags för Spice att göra debut i agility.

Planen har varit att träna - kontaktfält, kontaktfält och kontaktfält. Hon vet vad hon ska göra men det går alldeles på tok för långsamt och hon måste ha mig bredvid och framför om det ska bli bra. Och så vill jag inte ha det.


Men så igår var vi och tävlade serietävling på Bialitt. Balansen var redan hinder 4 och jag hade verkligen chansen att springa på och se till att kontaktfältet blev snyggt och bra. Spice kom farande i en jäkla vänster, spurtade över balansen och jag fick mer eller mindre i panik vråla:

- TRAMPA!!!

Smack, sa det bara och så dängde hon framtassarna i marken så dammet rök.

Så jäkla fantastiskt!


Jag har funderat så himla mycket på hennes träning över lag. På senaste tiden har jag inte varit riktigt nöjd med det hon presterar på träning. Det känns lite grann som det fungerar varannan gång ungefär. Och det håller inte riktigt när man snart ska börja tävla.

Men efter alla träningstävlingar vi genomfört på sistone med godkänt resultat så har tanken väckts att jag kanske inte behöver vara så hysterisk när det gäller träningen. Kanske är det så att Spice är bäst när det gäller?


Åtminstone tror jag att jag ska tänka så när det gäller kontaktfälten. Hundarnas kloka husse kom med förslaget att jag skulle avvakta till efter helgen, då ska Spice få springa utom tävlan i Höör. Om kontaktfälten fortfarande är snygga kanske jag ska ägna tiden åt att underhållsträna istället för att nöta så att hon tröttnar.

Hm, det tål att fundera på, det där med kontaktfält.




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards