Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Duktiga!

Av Linda - 9 november 2008 18:20


Idag är vi inte populära hos hundarna. Var de än har varit så har någon bett dem att flytta på sig. Gamla Rupa har legat mitt i röran och inte rört en fena eller helt oberört traskat rakt in på ett nytvättat golv.

Vi skulle "bara" sätta in en ny bokhylla på kontoret, och när jag ändå var igång och drog fram allting så bestämde jag mig för att storstäda hela ovanvåningen. Nästa gång vi har ledig helg så ska vi ta tag i bottenvåningen och det blir verkligen inte lätt.

Vi brukar storstäda ett par gånger om året, men nu för tiden så tar hundarna så mycket tid att det liksom inte har blivit av i år. Men om ett par veckor ska vi fira våra födelsedagar och då måste det vara snyggt och fint. Och så sammanfaller det ju med första advent och alla ljus och blommor, och då måste det vara fint tycker jag.


 
ANNONS
 
Sara

Sara

9 november 2008 21:11

då får man hoppas att man är bjuden =)

http://lunaqueen.blogg.se

 
Ingen bild

tina och nixapixa

9 november 2008 22:47

...jag vill åxå bli bjuden.... eller så får du skicka en tårtbit på posten... :o)
Nixxa tycker det är DÖTRÅKIGT att inte få träna, :o(
Bara sprinag mellan hindren!!!! När ska man få TA DEM !!!!!?!??!..... Undrar hon muttrigt och taggitgt :o)
Kramkram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se