Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Happy Dog

Av Linda - 18 november 2008 21:33


Ja, Happy Dog och Happy Dog, frågan är bara hur happy dogsen verkligen var.

Ikväll har vi varit på Bialitt för fotografering av just Happy Dog. Jag gillar dessa superproffsiga killar skarpt. Och det är inte bara för att de berömmer mina hundar. Hittils har vi inte fått ett enda dåligt foto från dem och vi har ändå fotats av dem en massa gånger.

De kommer till klubben en gång om året för att ta foto till barometern bland annat och jag tycker att det känns lite streesigt att komma medsåmånga hundar medan andra står och väntar. Så tanken föddes att boka in dem på Bialitt för att få möjlighet att ta julkort. Husse skulle sköta om den saken och ja, då blir det lite i sista minuten och så.  Men de lyckades klämma in oss i sitt överfulla schema och jag har fått tagit världens bästa julbild!

Den kan jag inte visa, men den kommer snart som julkort i en brevlåda nära dig.

Däremot kan jag bjuda på en alldeles underbar bild på bästaste Pirayan, endast 8 veckor gammal. Enjoy!


 
ANNONS
 
Ingen bild

tina

18 november 2008 22:36

Ååååå så underbart ljuvlig. Tänk, man kan inte tro att det finns en inbyggd piraya i denna lilla söta varelse :o)
Kramkram

 
Annika

Annika

19 november 2008 13:29

Nnaahhhh!!! :-D Gulltrollet!
(så läckert bakbenen ligger oxå..)

http://www.clerselius.se/pixie.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se