Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Bråda jultider

Av Linda - 22 december 2008 11:52


Idag har jag tagit ledigt, och himmel vad jag är glad för det! Inte för att jag har legat på soffan precis utan för att jag aldrig hade hunnit med allt innan jul annars. Husse jobbade länge så honom har jag inte haft någon hjälp av.


På förmiddagen fixade jag och donade lite här hemma och så försökte jag få lite stuk på kursen vi ska hålla till nyår. Den vill sig inte riktigt och jag är vare sig nöjd med planeringen eller kombinationerna. Nu är det ett år sedan jag började jobba med den här gruppen och vi har träffats totalt 6 gånger. Det är definitivt en utmaning att arbeta med så sporadiska kurstillfällen och det ligger MYCKET ansvar på de enskilda ekipagen, att de utnyttjar de verktyg jag har gett dem.


På eftermiddagen gav jag mig iväg för att titta om jag kunde hitta lite extra julklappar. Jag älskar att ge bort små symboliska saker som jag upplever som helt rätt för en viss person. Jag hittade en enda sak och det tyckte jag var lite trist.

Efteråt åkte jag hem till en bekant och mentor, Luse och Rupas uppfödare. Jag skulle bara stanna en stund och fika men så blir det aldrig när vi träffas. Diverse familjemedlemmar började droppa in i jakt på kvällsmat och då kände jag mig bara tvungen att åka hem och ta tag i mitt eget liv. Trots allt fanns det ju miljoner saker kvar att göra. Ett jätteberg med julklappar att slå in, till exempel... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se