Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Årets domare?

Av Linda - 13 januari 2009 21:18


Då var det dags att avgöra vem som vinner förra årets Årets-priser. Förutom Årets agilityhund, Årets nybörjare, Årets lag och Årets dubbelnolla så kan man nominera till både SAFT-priset och Årets domare. Det fåniga är bara att man måste vara medlem i Agif för att få nominera och rösta.

Själv tycker jag helt opartiskt att husse borde nomineras till Årets domare men det kan jag ju inte göra eftersom vi är gifta. Därför får jag sätta mitt hopp till att någon därute delar min åsikt och nominerar husse. För er som genast blev jättesugna på detta lägger jag in en länk till Agif. Och skulle han bli nominerad - glöm då inte för allt i världen att rösta på honom!


 
ANNONS
 
Tiipa

Tiipa

14 januari 2009 09:37

Jag har nominerat Magnus!
Men.. jag är ny medlem i AgIf sedan början av jan så jag hoppas att nomineringen räknas.

Min motivering..
-För hans förmåga att alltid vara såväl bestämd som ödmjuk, kompetent i kommunikation med förarna, och inte minst gör han väldigt trevliga banor!http://www.agilityliv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lottie

14 januari 2009 20:14

I mina ögon är han redan en vinnare!!!

 
Ida

Ida

14 januari 2009 21:02

Har också nominerat Magnus. :)

http://agilida.se

 
Lottie igen...

Lottie igen...

15 januari 2009 12:48

Om jag skulle gå med i Agif så skulle det definitivt vara för att kunna rösta på Magnus! Funderar ett tag till på för och nackdelar. Vet inte om fördelarna överväger nackdelarna? Ni eller styrelsen för Agif får övertyga mig lite till =)

Kram på Er!

http://www.toktassar.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Av Linda - 25 november 2017 08:50


Jag hade sedan länge bestämt mig för att inte åka till Tånga. Men en väldigt envis vän tjatade på mig tills jag anmälde och det är jag glad att jag gjorde, för jag hade en väldigt trevlig helg. Jag jobbade länge på fredagen och det blev sent innan ja...

Av Linda - 15 november 2017 20:57

I helgen har jag varit på mitt första FitDog-läger. Och jag är såå inspirerad att fortsätta träna! Detta var precis den kicken jag behövde för att känna att jag fortfarande fortsätter framåt och utvecklas. Helgen inleddes på fredagen med en föreläs...

Av Linda - 17 oktober 2017 20:48


I söndags åkte jag till Vallensbaek för att springa 16 lopp, trots feber och hosta. Idioti kan man tycka men det är vi agilitynördar i ett nötskal. Jag hade verkligen sett fram emot att tävla i Danmark och eftersom jag jobbat och hållit kurs hela vec...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se