Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Årets domare?

Av Linda - 13 januari 2009 21:18


Då var det dags att avgöra vem som vinner förra årets Årets-priser. Förutom Årets agilityhund, Årets nybörjare, Årets lag och Årets dubbelnolla så kan man nominera till både SAFT-priset och Årets domare. Det fåniga är bara att man måste vara medlem i Agif för att få nominera och rösta.

Själv tycker jag helt opartiskt att husse borde nomineras till Årets domare men det kan jag ju inte göra eftersom vi är gifta. Därför får jag sätta mitt hopp till att någon därute delar min åsikt och nominerar husse. För er som genast blev jättesugna på detta lägger jag in en länk till Agif. Och skulle han bli nominerad - glöm då inte för allt i världen att rösta på honom!


 
ANNONS
 
Tiipa

Tiipa

14 januari 2009 09:37

Jag har nominerat Magnus!
Men.. jag är ny medlem i AgIf sedan början av jan så jag hoppas att nomineringen räknas.

Min motivering..
-För hans förmåga att alltid vara såväl bestämd som ödmjuk, kompetent i kommunikation med förarna, och inte minst gör han väldigt trevliga banor!http://www.agilityliv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lottie

14 januari 2009 20:14

I mina ögon är han redan en vinnare!!!

 
Ida

Ida

14 januari 2009 21:02

Har också nominerat Magnus. :)

http://agilida.se

 
Lottie igen...

Lottie igen...

15 januari 2009 12:48

Om jag skulle gå med i Agif så skulle det definitivt vara för att kunna rösta på Magnus! Funderar ett tag till på för och nackdelar. Vet inte om fördelarna överväger nackdelarna? Ni eller styrelsen för Agif får övertyga mig lite till =)

Kram på Er!

http://www.toktassar.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Torsdag 29 mars 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - Söndag 11 mars 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - Tisdag 20 feb 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se