Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 12 april 2009

Dagen efter

Av Linda - 12 april 2009 20:49


Agilityklass 3

Total misär! Jag är så besviken på Nova. Jag kan ärligt säga att jag gav henne ett maximalt upplägg men hon svarade inte och diskade sig. Så jag tog henne under armen och hon fick lämna banan genast.

Luna gjorde en fin nolla och missade precis en SM-pinne.


Hoppklass 3

Revanchsugen som tusan! Banan var ganska lätt och inbjöd till högt tempo. Jag struntade i att tänka så mycket på handlingen och fokuserade mer på var jag kunde springa och dra i Snigel-Nova. Det hjälpte inte och efter ett par vägringar fick Nova åter lämna banan hängande under in arm.


Laghoppklass

Banan var rolig och flytig. Spice startade först och var jätteduktig. Tyvärr fick hon en vägran när hon sprang förbi slalom och satsade på säcken som låg precis bakom slalomingången.

Husse och Luna gjorde en fin nolla.

Nova startade sist och jag hade andan i halsen efter att precis ha sprungit med Spice. Men Nova var jätteduktig och gick nolla. Team Dårpippiland slutade femma av elva startande lag.


Öppen agilityklass

Jag hade två ganska tidiga startnummer med mina hundar, och först ut var Spice.

När Spice passerade första hindret hörde jag speakern säga:

- Och så önskar vi Linda och Nova lycka till.

För en sekund tänkte jag:

- Helvete, nu startar jag med fel hund, jag kommer att bli diskad!

Tack och lov så släppte jag det och fortsatte. Och tur var väl det, för efter lite vingel på den svåra banan gick vi imål på noll fel och en ledartid. Det räckte till en åttonde plats i ett startfält på drygt nittio hundar.

Luna och husse gjorde ett bra lopp och slutade på elfte plats.


Agilityklass 2

Efter många timmars väntan var det dags för Spice debut i agilityklass 2. Eftersom vi var efteranmälda så fick vi starta sist. I sista klassen på hela tävlingen.

Banan var inte speciellt snäll, men Spice löste det så fint. Tyvärr diskade vi oss alldeles i början, just där jag befarade att det skulle skita sig. Sådana passager fasar jag alltid för.  Men jag är så nöjd med Spice.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se