Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

En slapp söndag

Av Linda - 17 maj 2009 18:44


Ibland är det skönt att bara vara hemma. Egentligen hade vi bestämt att vi skulle åka till Hässleholm och titta på sheltisarna, men jag hade faktiskt inte lust.

I stället har vi "tagit det lugnt" och fixat lite här hemma. Husse har varit duktig och tvättat stora höga med tvätt och jag har klippt alla hundarna. Så fort någon hund har legat ner så har mina blickar dragits till deras gräsliga raggsockor och jag har haft lite ångest över den hemska synen. Men nu är de borta och jag slipper skämmas. Jag valde att se det som lite förarbete till den genomgång jag måste göra inför nästa utställning. I brist på annat så har jag anmält till en inofficiell utställning i Trelleborg på nationaldagen. Husse ska iväg och döma så jag valde att släpa med mig Sulan och hennes matte på lite utställningsträning.


Efter klippningen så blev det naturligt att gå över alla golven med både dammsugare och mopp. För övrigt har jag suttit mycket vid datorn. Även om Hunderian är stängd så har jag uppdaterat med en helt nya kategori - Pälsvård. En hel serie med schampon och saxar ingår.

Och så har klarat av det vanliga arbetet med att hitta övningar till veckans kurser.


Veckan som kommer är ljuvligt kort! Och hela helgen är vi iväg och tävlar, två dagar i Falkenberg och en i Lund. Härligt!


 
ANNONS
 
Mia och Vilda

Mia och Vilda

20 maj 2009 19:46

Hur går det med flytten, jag vill veta mer!!!

Vi ses i Lund på söndag!

http://agilityvilda.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se