Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Snabbrapport

Av Linda - 24 maj 2009 10:17


Idag har vi varit i Lund och tävlat tillsammans med ett gäng elever. Praktiskt nog startade klass 2 först och jag kunde koncentrera mig på min egen prestation innan jag skulle hjälpa eleverna.

Banorna var verkligen löjligt enkla men i agilityklassen hjälpte det inte. På ett ställe råkade jag dra Spice innanför ett hinder i ett framförbyte och på slutet missade hon slalom (igen) trots att det stod rakt framför henne. Hon susade rakt in i en tunnel istället och blev diskad.

I hoppklassen gick det bättre. Även om det var långt ifrån ett snyggt lopp så slutade vi trea och fick vår första pinne.


På skoj efteranmälde jag Luse och Rupa till veteranklassen. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Luse pinnade på som en galning och skällde så mycket att hon missade slalom. Rupa hade en dålig dag på grund av regnet och travade på sin höjd. Under publikens glada hejjarop tog vi oss till slut imål med 17,94 tidsfel. Men kul var det!


På eftermiddagen kom alla eleverna, från två olika kurser, och vi fick nöjet att coacha dem och glädjas åt deras prestationer. Vädret var inte det bästa, vissa stunder regnade det rejält, men på slutet sken solen och jag brände mig igen.


Tack alla för en jättetrevlig dag! 
ANNONS
 
Evelina & Devil

Evelina & Devil

25 maj 2009 11:33

Tack själv och grattis igen till Pinnen :)
Tyckte det var trevligt att få besök i tältet :D

http://www.littleblue.blogg.se

 
Mari & Jeanette

Mari & Jeanette

25 maj 2009 12:23

Grattis till pinnen, hoppas på fortsatt flyt nu!

http://www.slimminge.nu/klockaregarden

 
rebecca

rebecca

25 maj 2009 12:41

grattis till pinnen! :)

http://www.reagility.blogg.se

 
emma

emma

25 maj 2009 16:48

Grattis själv! Rupas attityd var grymt kul att dokumentera, varnar det finns rick för skakningar på kameran..

http://www.nogg.se/emmalaurin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se