Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 10 juli 2009

På besök i 08-land

Av Linda - 10 juli 2009 20:14


Måndag

I hällande regn packade vi ihop husvagnen och styrde kosan mot El Stockholmo. Egentligen var inte vårt mål Stockholm utan den lilla orten Skärgårdsstad, lite norr om Stockholm. Där bor världens bästa Tina, världens bästa Nixxa och den elaka styvsystern Naya Bajja.

Vi kom fram till Skärgårdsstad lagom till middagen och som vanligt blev vi rundligt bortskämda med både mat och dryck.


Tisdag

Tänk vad lite man hinner med när munnen glappar konstant! Frukosten tog en evig tid eftersom vi pratade så dant och sedan gick vi en lång runda med hundarna så att de fick springa av sig. Min stackars flock är verkligen inte bortskämda med att få springa lösa och de njöt i fulla drag.

På eftermiddagen åkte husse och jag till en uppfödare och tittade på lite valpar och snackade hund. Givetvis blev det ganska sent. Tina och Naya var på slalomkurs och kom hem ännu senare än vi. Alltså blev det inte mat förrän klockan var mitt i natten.


Onsdag

Eftersom det blev ganska sent kvällen innan så sov alla länge. Efter en lång frukost åkte Tina och jag till Kista Centrum och shoppade lite. Jag hittade massor med fina saker men jag kom mig inte riktigt för att handla. Mitt enda inköp bestod av en trädgårdsbok. Tina bläddrade i Veronika Baches nya agilitybok och hittade minsann en bild på husse och Luna!


Tina tillhör Österåkers BK och under sommaren arrangerar de Sommarcupen. Varje onsdag träffas man och tävlar på en agility- och en hoppbana. Vi blev såklart inbjudna att vara med och husse agerade domare, om än något halt, så Tina fick springa med Luna. I första loppet ville det sig inte men lopp nummer två var hur fint som helst.

Jag är nöjd med alla mina lopp även om det blev ett par disk. Men speciellt nöjd är jag med hoppklassen. Spice vann överlägset med en kanonbra tid.


Torsdag

Egentligen hade vi tänkt åka hem idag, men eftersom det blev VÄLDIGT sent på onsdagen så sov vi lite väl länge. Alltså var det för sent att åka. Och dessutom hade de lovat riktigt busväder, vilket uteblev, så vi tyckte att det var bättre att stanna en dag extra.

Mellan regnskurarna passade vi på att åka till stranden och låta hundarna springa. Visst är det härligt med med Skånes släta stränder, men skärgårdens stränder är inte dumma de heller. Givetvis fotade vi en massa. Jag ska försöka sortera dem och lägga dem i galleriet inom en snart framtid.


Fredag

Fy, vad det är jobbigt att åka bil! Är det verkligen möjligt att man kan bli helt slut i kroppen av att göra absolut ingenting?

Stackars husse fick slita med bil och husvagn i motvind och regn medan jag satt och läste. 400 sidor tog slut på den 8 timmar långa resan.


Trots att vädret inte varit det bästa så har vi haft en bra vecka. Det är alltid lika roligt att hälsa på hos Tina och hennes familj och vi hoppas att vi snart får återgälda gästfriheten. Fler bilder från stranden hittar ni i Tinas blogg. 
ANNONS
 
emma!!!

emma!!!

11 juli 2009 21:51

har haft as lite koll på er känner jag grattis till uppflyttningen med spice! ni är grymma!!=) blev det någon valp? vi måste ses SNART!!!
KRAMAR OSS

http://www.nogg.se/emmalaurin

 
tina  & c/o

tina & c/o

12 juli 2009 11:56

Jaa, det blev lite sena kvällar :o)
Men tack för alla trevliga babbelstunder :o)
Ses snart igen
Kram

http://nixxa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se