Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Vad som hänt sedan sist

Av Linda - 15 augusti 2009 18:45


Ja, inte mycket! I Dårpippiland traskar tiden på och dygnets timmar räcker inte till. Som vanligt. Vi börjar i alla fall komma i ordning så smått i huset. Det mesta är målat och klart, möblerna är inköpta och uppackade. Nu är det bara det tråkigaste kvar. Att packa upp. När vi flyttade in var jag helt hysterisk för att det inte packades upp och kartongerna bara stod. Men nu har jag lärt mig leva med det och har inte alls lust att packa upp.

Jag skulle vilja ha inflyttningsfest, men som vanligt räcker inte tiden till. Jag hade för mig att augusti skulle vara en rätt lugn månad, men vips så var hela kalendern fulltecknad.


Höstens kurser har startat upp även om eleverna är skrämmande få. En av grupperna är i princip intakt men några andra har helt enkelt bara försvunnit. Av ungefär 15 personer så är det bara 2 eller 3 som meddelat att de inte tänker fortsätta i höst. Så allt mitt hårda arbete med planering och annat föll som ett korthus. Fast jag fyllde såklart de hålen också...


Nova har haft problem med ett ben och varit blockhalt. Vad hon har gjort vet vi inte, men hon kom in från trädgården och var halt. Dagen efter kunde hon inte stå på benet och ramlade omkull flera gånger. Igår var hon hos veterinären och då var hon givetvis inte ett dugg halt. Så förmodligen har det bara varit en stukning.


Miza mår förresten oförskämt bra efter besöket på djursjukhuset. Hon sprider terror och förstörelse vart hon går. Och ingen kan förstå varför vi tycker att den söta valpen är så hemsk! Hon är ändå ganska tacksam och kan leka för sig själv i flera timmar. De andra hundarna tycker inte att hon är så vidare lajbans, kanske Luse då som gärna gnager på henne eller smäller till henne med tassen så att hon far iväg som en vante. Ibland får hon glädjefnatt och rejsar genom hela huset, alldeles vild och galen. Igår hade vi planeringsdag och eftersom jag inte visste när vi skulle sluta så fick jag ta Miza med till jobbet. Våra golv är alldeles nybonade och hon roade sig av hjärtans lust och försökte envis rejsa fast att hon for omkull hela tiden.

 


 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Tina

15 augusti 2009 21:08

Skönt att det lilla livet är på G igen

Tina

 
Rebecca

Rebecca

16 augusti 2009 16:46

sv: Vi ska gå en timme för Jenny Damm. :)

http://www.reagility.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se