Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009

Sämst när det gäller

Av Linda - 4 oktober 2009 22:05


Idag gällde det! Sista deltävlingen i klubbmästerskapet. Trots att vi inte varit med på alla tävlingar så låg Nova på 2:a plats efter SM-vinnaren Agneta och Zingo, endast 6 poäng efter. En fjuttig poäng efter oss låg Ivan och Zaga. Spice har verkligen gjort en helt fantastisk säsong och låg på 5:e plats. Så spänningen låg i luften? Skulle någon klara av att ta Zingo och skulle jag få behålla min andraplats?


Vädret har inte varit bättre idag än det var igår och jag undrade hur många som egentligen skulle komma på klubbtävlingen. Men det kom en hel del, speciellt i medium. Spänningen ökades på ytterligare av att Agneta inte själv skulle springa med Zingo utan lämnat honom till Eva Leandersson. På tävling har Eva gjort jättebra lopp med Zingo men skulle hon bruka allvar nu när det bara var klubbtävling?


Hoppklassen var enkel och byggde på fart. Det blev många nollor och snabbast vann. Spice gick jättefint och slutade 2:a. Nova däremot  virrade till det och höll på att diska sig och det kostade ett par sekunder att reda ut det. Hon slutade 4:a, efter Ivan och Zaga som då åt upp den ledning vi hade.


Agilityklassen var hemsk. Den var som en trea fast med märkliga avstånd. Värst av allt var tunnel under A-hindret. Vid ena passagen skulle man direkt upp på A-hindret efteråt och i nästa passage skulle hunden ta A-hindret och sedan hitta rätt in i slalom.

Spice skötte sig så snyggt att vi fick stående ovationer. Och så vann vi också klassen. Spice fixade svårigheterna vid tunneln så galant att jag planerade att göra likadant med Nova. Jag hade fördelen av att starta sist och kunde gå på de andras resultat. Ivan och Zaga diskade sig och jag behövde bara at mig runt för att säkra 2:aplatsen. Till mitt stora förtret gick Eva och Zingo felfritt och jag skulle bli tvungen att försöka slå den för att kunna vinna.

Allt flöt på som det skulle ända till vi kom till tunneln under A-hindret. Nova hörde fel och trodde jag sa LÅNGEN istället för TUNNEL.  Fast jag förstår inte varför eftersom jag aldrig säger lången.


Zingo vann klassen och därmed klubbmästerkskapet. Vem som blev tvåa vet vi inte. Ivan och jag har nämligen lika många poäng och det står inte i reglerna hur man gör då. Vi ska se över reglerna på medlemsmötet om två veckor så då vet vi svaret.

Tittar man på antalet vinster över den andre så vinner jag. Tittar man på högst noterad poäng så vinner jag ändå. Beslutas det att vi ska dela på äran så förlorar jag. Jag gillar nämligen inte att dela.


 
ANNONS
 
Martina

Martina

11 oktober 2009 11:16

Vilken snygg ny design, gillade den nya headern! Hoppas allt är bra med er! Kram Martina & Zigge

http://mirtini86.blogspot.com

 
Mia med flock

Mia med flock

11 oktober 2009 21:25

SNYGGGGGT! Ja, jag gillar den nya designen!

Vi hostar inte sen 5 dagar. Så vi kommer på Aller-kursen!

http://agilityvilda.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se