Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

I valet och kvalet

Av Linda - 12 oktober 2009 23:16

Idag har Nova löpt i sju dagar. Och imorgon måste jag bestämma mig för om jag ska para eller inte. Jag måste hinna ordna med boende, tjänstledigt och vikarier.

Jag har hela tiden varit inställd på att låta Nova få en sista kull och har väntat ett helt år för en lämplig tidpunkt. Nu när den har kommit så vet jag inte om det är så lämpligt ändå.

Det är lågkonjunktur i Sverige och det märks minsann på Sheltieklubbens valphänvisning och Blocket. Kennlar som i normala fall har årslånga köer sitter nu med valpar de inte kan bli av med. Och för några år sedan räknades man inte som seriös om man valde att sälja via Blocket. Nu hittar man både ett och annat namn där som får en att tappa hakan.

Jag har ingen som står i kö för en valp efter Nova. Spice och Sol ska paras till nästa år och där kan jag sälja i alla fall tio valpar. Vad gör jag om jag parar och ingen vill köpa? Då har jag kanske helt plötsligt 8-10 hundar i huset. Det går ju liksom bara inte!


Nej, jag vet verkligen inte hur jag ska göra.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Camilla

13 oktober 2009 00:21

Jag tror att du innerst inne vet vad som är bäst...
Para inte, du vill inte hamna på blocket.

Kram Camilla

PS Nu tränar vi ag för en tränare och så fort papperna är klara så ska här tävlas. Ag säsongen börjar nu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se