Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Planering pågår!

Av Linda - 25 januari 2010 23:29


Just nu händer det inte mycket som synes. Ja, en hel del pågår i kulisserna, men det är inget som jag vare sig kan eller vill blogga om. Min "semester" närmar sig sitt slut och anmälningstiden till kurserna har gått ut. Så nu planerar jag för fullt, både terminskurser och helgkurser blir det. Och en massa annat.


Mitt i allt dett planerar jag två, kanske till och med TRE, valpkullar under året. Sol är den som står först i tur att paras. Hon ska förhoppningsvis börja löpa snart. Spice däremot löper nu, några månder för sent. Men det gör inget eftersom det är innan tävlingssäsongen. Spice ska inte paras förrän till hösten.


Det har varit besvärligt att bestämma vilka hanar som ska användas. Jag har lagt ner många timmar på det där! Jag har visat mitt arbete för några och ni kan intyga att jag varit noga. Trots det så minimerade min mentor listan på tänkbara kandidater, det tog 3,5 timme (vi pratade så klart om annat också), sedan återstod 6 tänkbara gentlemän.

Det som gör det så himla besvärligt är att jag ska para två systrar; identiska stamtavlor men totalt olika i typen. Så val av hane hänger liksom ihop. Jag kan inte använda samma han till båda systrarna.


Efter mycket vänande och vridande så har jag så gott som bestämt mig. Men för att vara på den säkra sidan så har jag skicka all info till min mentor för ett slutligt "godkännande".

Så någon av dessa godingar kan bli den lycklige!

  


  


  

 
ANNONS
 
Sara

Sara

25 januari 2010 23:51

håller tummarna för er! :)

http://lunaqueen.blogg.se

 
Ingen bild

Anette

27 januari 2010 11:39

Hej!
Är det inte Vind så säg....? Pappa till min fantastiska hund ....

 
Ingen bild

Linda

27 januari 2010 15:38

Hej Anette!

Tyvärr är det inte Vind, någon av dem. Men jag hoppas kunna använda honom någon gång i framtiden...

 
tina

tina

31 januari 2010 10:22

Så spännande, ska Nixxa bli moster igen :o) Jaa, Sol är ju bedårande söt den lilla räkan och Spice är så snygg och ståtlig, visst har hon fått mycket att Malte i utseendet :o) och ändå Novas feminina uttryck :o) ..... tycker hon som inte kan ett smack om uppfödning... hahahahah...
Kramkram - ses snart i tävlingstider och kalla Dalarna

http://nixxa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se