Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 12 februari 2010

Krångligt - krångligare - hysteriskt

Av Linda - 12 februari 2010 22:23


Denna dagen går nog till historien som den mest hysteriska dagen i Dårpippiland. Jag har aldrig varit med om liknande! Mja, det ska väl kanske vara den där olyckliga fredagen vi åkte med husvagnen till Tranås...

Allt som har kunnat gå fel har gått superfel och tag var jag nästan färdig att gå upp i atomer. Nu verkar det mesta vara uppklarat - peppar, peppar - men helgen är inte slut ännu.


I helgen ordnar vi kurs för vår husguru Annica Aller. Vi ska vara i ett ridhus vi aldrig tidigare varit i, med deltagare vi aldrig tidigare ordnat kurs för. Och det är inte nådigt vad detaljerna har krånglat! Snön har ställt till det en del, helt plötsligt stod vi utan bana. Ingen hade tänkt på att Sydskånskas bana stod nere i Arlöv med enbart sommardäck. Tack och lov så kom familjen Rundgren på Bialitt till vår räddning och har lovat att leverera sin bana till ridhuset imorgonbitti. Tusen tack för hjälpen!


Veckan i sig har väl inte varit så himla hoppsan heller. Vi skulle ha haft två kursstarter, men det blev snopet nog bara en. Under och torsdagen plingade mobilen stup i kvarten och den ena efter den andra föll ifrån på grund av illamående och ont i magen. Hoppas att ni inte drabbades allt för hårt av vinterkräksjukan.


Vår stationära dator har sagt upp sig från sin tjänst och återigen blev det klart hur otroligt beroende jag är av min dator och allt material som finns på den. Utan den faller mitt liv samman som ett korthus. Jag lovar! Så jag har fått klara mig med den bärbara och när jag väl fått lagt över allt på en extern hårddisk, så börjar mitt liv så småningom återgå till det normala.


På sistone har vi börjat leta så smått efter en ny familjemedlem. Ja, ni läste rätt, ytterligare en familjemedlem har flyttat in på Linnégatan. Det har tagit lite tid att hitta den rätta och vi har provat oss fram till vi till slut hittade vad vi sökte.

Den har inte fyra BEN, men väl fyra HJUL. Det är alltså en ny bil vi har köpt! Vi hoppas att den ska ha allt vi behöver, men det märker vi snart.


  

 
ANNONS
 
Sara

Sara

12 februari 2010 22:51

Skoj med nytt =)

Hoppas det går framåt,
håller tummarna

http://lunaqueen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se