Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Hemmadag

Av Linda - 21 februari 2010 18:38


Idag är det söndag och vi har varit lediga. Förutom att plocka undan lite så har vi bara tagit det lugnt och slötittat på OS. Snön har vräkt ner hela dagen och vi fick ta oss i kragen och gå en promenad med hundarna. Efteråt släppte vi dem på ängen så de skulle få lite extra motion och förhoppningsvis sova resten av dagen. De enda som blev motionerade i den djupa snön var vi - hundarna kunde gå ovanpå snön...


Det händer inte så mycket just nu. Kurserna borde vara i full gång men på grund av all snö så har det inte riktigt blivit så. Eftersom jag kallt räknat med att vara ute så tänkte jag inte ens på att boka Stallet. Det är inte optimalt att träna agility där, åtminstone inte tävlingsträna, då tycker jag att det är bättre att vara ute trots kylan. Vi har haft snö förr när vi har haft kursstart i februari, men aldrig mer än 0,5 cm. Nu ligger det nästan 0,5 m ute på plan och all träning är utesluten. Men skam den som ger sig! En kurs har i alla fall startat och förhoppningsvis startar ytterligare två i veckan.


Apropå kurs så arrangerade vi tävlingskurs för Annica Aller förra helgen. Det var ett gäng garvade förare som samlades för att få hjälp med sina nya hundar. Jag hade med mig Spice, det gäller att ta all träning man kan få. Vi har inte hunnit träna något alls sedan vi gick kurs sedan. Men enligt Annica så har vilan gjort oss gott och vi presterade bättre än någonsin. Nova fick också vara med på ett hörn. Spice kontaktfält är redan fina så jag passade på att få hjälp med Nova. Hennes kontaktfält har jag förstört för all tid och evighet, det vet jag, men att träna om fullkomlig med en hund som snart är åtta år känns meningslöst. Så istället fick jag hjälp med att utnyttja det hon redan är bra på, utnyttja det och överleva agilityklasserna utan att ha ångest inför balansen.


I veckan åkte Sol till Stockholm och hade date med stilige Pysen. Sol uppskattade inte hans uppvaktning utan gav den stackaren ett kok stryk. En bra parning fick de i alla fall till och nu håller vi tummarna för att det räcker. "Fyra sekunder - underbart är kort..."


  

 
ANNONS
 
Sara

Sara

21 februari 2010 19:17

håller tummarna för Sol

Bamsekraam

http://lunaqueen.blogg.se

 
jAG

jAG

21 februari 2010 21:36

åh de var ju för sött med bilden!
hoppas att de ändå blev nåt som sagt, jag håller tummar och moa sina tassar, sol håller nog mest i leksaker här hemma.. hoppas som sagt på viss mognad! ;-)

http://emmalaurin.bloggagratis.se

 
Tina

Tina

21 februari 2010 22:38

Men såååå söt lilla Pysen är då, vilket radarpar - sol och han... man blir ju nästan lite sugen :o)
Men säg inte att Sol åkte upp till S-holm själv :o(
och var ni upp så våga inte berätta det för då kan en viss person bli lite sur... eller mkt sur...
Kramkram ska bli spännnnnande :o) i alla fall

http://nixxa.bloggagratis.se

 
Erica

Erica

22 februari 2010 11:50

Håller tummar å tår !!
Men äkta kärlek börjar ju med bråk å slutar med barnvagn ;)
Kramizar

http://lovesexandbeauty.blogg.se

 
Ingen bild

Jenny

22 februari 2010 18:15

Åh, äntligen uppdaterad blogg! väntar med spänning på vad som händer med Sol, hoppas verkligen det blir smått! Börjar tröttna på snön här också, tråkiga landsvägspromenader blir det, Kessie vägrar pulsa i 50cm snö och gammeltanten vänder hemåt..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se