Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 25 april 2010

Jakten är igång!

Av Linda - 25 april 2010 19:02


Så är den igång igen - jakten på SM-pinnarna.

Idag har jag varit i Kristianstad och tävlat lag. Jag skulle egentligen inte tävla lag i år eftersom Dårpippiland upplöses efter SM. Men vad svarar man när ett av Sveriges bästa mediumlag frågar om man vill vara med? Inte nej i alla fall!

Laget Advance TKO består av Rose-Marie Scmidt/Mascot, Agneta Back/Zingo, Susanne Nyhlen/Yatzi och så jag och Spice.


Eftersom jag inte blev tillfrågad förrän i förra veckan så blev det lite hastigt och lustigt med just Kristianstads tävling. Laget var inget problem men jag tyckte det var lite trist att missa öppenklasserna när jag ändå åkt så långt. Men det var inga problem för arrangören som snällt lät mig vara med.


I hoppklassen rev Spice första hindret. Inte konstigt med tanke på att den skarpa solen stod i precis rätt höjd. Många hundar hade problem på den sträckan, inte minst largehundarna. Jag har inte koll på vår placering men vi var långt ifrån den snabbaste femfelaren.

I agilityklassen nollade vi och kom två, slagna av Tina och Kid.


I agilitylagklassen började Rosa med att diska sig. Varför vet vi inte, men troligen fick Mascot solen i ögonen och missade att Rosa svängde. Men fel tunnelingång är fel tunnelingång, inte mycket att göra åt.

Susanne lyckades lite olycklig dra in Yatzi mellan två hopphinder och på tillbakavägen hoppade han. Så får man inte göra, då blir man diskad.

Spice gjorde ett jättefint lopp och gick nolla, lagets enda.

Agneta sprang inte själv med Zingo, utan det gjorde Rosa. Av någon anledning stämde det inte för dem idag och det blev 10 fel. Fast laget var redan diskat, så det kvittade liksom.


Hopplagklassen gick runt runt runt med tunnlar hit och dit. Endast två av sju mediumlag tog sig runt och vinnarna hette Advance TKO. Tre nollade lopp fick vi till varav Spice gjorde det ena.


Jag är väldigt nöjd med Spice även om det fanns mycket som kunde göras bättre. Men det har känts tryggt och bra att köra med henne och vi har varit väldigt samspelta. Många har kommit fram och berömt hennes fantastiska driv och säkerhet - jättekul att höra med tanke på att jag själv ofta upplever det annorlunda och rent av är lite missnöjd.

Nu är det bara tre pinnar kvar till SM-final!


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mari

25 april 2010 19:26

Grattis till er, ni passar jättebra in i det gänget!

 
Ingen bild

Jeanette

25 april 2010 20:48

Ni är duktiga Grattis

 
Ingen bild

Katja

26 april 2010 00:08

Jätte grattis!!! Klart ni e duktiga:-) Önskar er all lycka till med alla pinnar ni ska jaga:-)

 
Mia och Vilda

Mia och Vilda

26 april 2010 07:21

Klart att du ska vara med i det bästa laget!!! Grattis till pinnen!

http://agilityvilda.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

26 april 2010 15:22

Tur att du håller ställningen i vårt lag när vi andra diskar och eller får fel på löpande band;)Tur vi fick revange...

http://www.simpleyatzi.blogspot.com

 
Sara

Sara

28 april 2010 10:48

Ni är bäst ju! :)

http://lunaqueen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se