Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Sol, sommar och agility

Av Linda - 13 juni 2010 18:34

Hela förra helgen var vi i Råådalen och tävlade. På lördagen var det bara klass 1 och 2, men eftersom husse dömde så fick jag springa med lånehunden Zac. Genom att hålla hårt i honom lyckades jag tråckla honom igenom banan med äran i behåll. Totalt slutade vi på 2:a plats och fick den sista pinnen.

Hela dagen coachade jag kursare och njöt i solgasset, och det var minsann inte lite varmt. På kvällen hade jag skavsår på ställen vi inte ens ska prata om. Men det var en trevlig dag!

 

 På söndagen fick husse starta med Zac i klass 3. I hoppklassen kom han runt men i agilityklassen blev det alldeles för många fel. Våra egna hundar började dagen bra genom att placera sig som 3:a (Spice), 5:a (Luna) och 8:a (Nova) De fick SM-pinnar alla tre och Spice vann dessutom ett presentkort hos Fotograf Daniel som var på plats under dagen.

Hoppklasserna var mycket märkliga och vi misslyckades totalt i dem, så det blev inga SM-pinnar. Men vi var i gott sällskap.


      

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lottie & Zac

14 juni 2010 00:15

Viktigaste loppet var ju såklart Zacs i hoppklass 2 =). Men det var två långa dagar i värmen (inte konstigt om det inte gick riktigt som planerat)! Håller tummarna för helgen som kommer istället!!

Kram Lottie & Zac (som laddar inför SM!!)
Ps. självklart hör jag av mig så fort det har hänt något på bebisfronten...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se