Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Tiden bara rinner iväg!

Av Linda - 19 december 2010 22:40


Oj, vad fort allting går nu!

Den senaste veckan har varit helt galen, både på jobbet och privat. Vi har varit på Ullared och handlat julklappar, haft kursavslutningar, haft besök av valpköpare, julstökat och tagit hand om alla hundarna. Nu är nästan alla julklapparna inslagna, granen är på plats och skinkan griljerad. Nu borde liksom julfriden infinna sig, men icke! För nu har minihajarna kommit ut ur valphagen och visat var skåpet ska stå. Får man inte som man vill - då skriker man!

De blir mer och mer medvetna om omvärlden och de är vansinnigt nyfikna. Spice vet inte riktigt vad hon ska göra med dem och blir orolig hönsmamma när det går för vilt till. De har fått träffa de andra hundarna och det har gått bra. Nova vet redan vad man ska göra med bebisar och Miza är helt facinerad.

- Kolla, det är fler än jag som gillar (och får plats) under soffan! säger Miza lyckligt.

Från och med nu så kommer valparna ta mer plats och ha ett större behov av social kontakt, så det kommer att bli mycket krälande på vardagsrumsgolvet misstänker jag.


  

Nu har valparna fått börja äta riktigt mat också. Inte helt lätt!


  

Trefärgad tik


  

Trefärgad hane


  

Soble hane


  

Sobel tik

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anki/Dumle

20 december 2010 08:07

Visst går tiden fort, alldeles för fort. Men du har ju hunnit med massor.
Vilka fina bilder på valparna... kommmer snart och tittar på dom. God Jul önskar vi er alla:))

 
Ingen bild

tina

20 december 2010 14:23

TREFÄRAD TIK SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!!!!
Kram på er!
Jisses va de växer!

 
Fru Clerselius

Fru Clerselius

20 december 2010 22:35

Aahhhh.... Vilken *attans* tur att de är tjingade allihop!!!
Ojojojoj, såååå söta man kan vara!!! :-D :-D

http://www.clerselius.se

Linda

20 december 2010 22:39

Nä, alla är inte tingade, har två kvar ju =)

 
Ingen bild

tina

25 december 2010 15:51

Vilka 2 e kvar???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se