Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Statusuppdatering

Av Linda - 14 februari 2011 22:53


Sedan jag började använda Facebook så har antalet läsare i bloggen sjunkit dramatiskt. Funderar på om jag ska skippa bloggen eller Facebook. Hur som helst så är det trögt att blogga när inte så många läser. Får ta mig en funderare på det där.


På Linnégatan ligger vi fortfarande i ide, även om vi har börjat titta ut så smått. Årets kurser har börjat och även om vi måste hålla oss inomhus så är det ganska skönt att vara igång igen.

Den egna träningen har också kommit igång så smått och vi tränar efter varje kurstillfälle. Spice är så lycklig över att vara tillbaka på banan.

Förra helgen gick vi kurs för Annica Aller. På grund av bortfall så sprang jag med både Nova och Spice. Kanske inte helt lyckat för egen del, jag hade ont både här och där, men hundarna gick så himla bra. NU retar jag mig som sjutton på att jag inte vaccinerade Spice i höstas så att jag kunde söka till landslaget nu. Trodde ju inte att uttagningarna var förrän i juli eller augusti. Så det får bli till nästa år istället.


Magnus och Miza har debuterat på tävlingsbanan. Dubbel hoppklass 1 i Oskarström i slutet av januari. Banorna var inte snälla, hoppklass B vara snarare klass 2. Men de tog sig runt med äran i behåll. Fem fel plus tidsfel i första och en disk i andra. Miza gillar inte att springa inomhus med sina korta små ben. Vi får skylla på det. Filmer kommer sist i inlägget.

Husse har alltid gjort en liten gimmick av att Miza är den rosa hunden och sa på skämt att han skulle ha rosa tröja på sig när de debuterade. Så i julklapp fick han rosa pannband och svettband med Miza tryckt i vitt. Och själv ordnade han en rosa tröja. Han gjorde succe kan man säga.


I går flyttade Nisse till sin nya familj i Osklarshamn. Vi var uppe i Ljungby och lämnade av honom. Det är inte utan att det kändes lite extra att lämna bort denna stora personlighet och supercharmör. I Nisses sällskap bleknar allt annat och han och Tuff har bjudit på många glada skratt. Men för Tuffs skull är jag glad att Nisse har flyttat, för Tuff drog definitivt det kortaste strået när det gällde uppmärksamhet. Nu ska jag sätta in en storoffensiv för att få Tuff att ta för sig, våga och trivas med livet. 
ANNONS
 
Annika

Annika

15 februari 2011 09:26

Jag förstår helt tanken med att avsluta med antingen blogg eller hemsidan, jag stod ju i samma vägval. Klart att det är trist när man inte får ngra besökare, vad är det då för mening i att lägga ner en massa tid?
Nåja, jag hoppas iaf att du stannar kvar på båda, så att jag kan hålla dubbel koll på er! ;-D

http://www.clerselius.se

 
Ingen bild

Lottie

15 februari 2011 10:29

Håller med!! På fejjan läser man om de små (vardags)-sakerna och på hemsidan kan man göra större utlägg och funderingar!! Båda röstar jag för!

 
Sara

Sara

15 februari 2011 11:17

Fina Miza..
Håller med förgående..

Håll dig kvar på båda

http://lunaqueen,blogg.se

 
Ingen bild

Åsa

15 februari 2011 12:11

Svårt val, dock tycker jag bloggen är intressant att läsa när den uppdateras =) Härliga filmer som är utlagda =))

 
Ingen bild

Anki/Dumle

15 februari 2011 13:46

Härliga Miza:)) Så söt hon är på slutet av sista loppet när hon tittar upp i kameran. Hon och Magnus var duktiga, men hon såg inte ut att trivas riktigt!Jag hoppas du fortsätter med bloggen!!

 
Ingen bild

Susanna

15 februari 2011 17:51

Jag brukar in och läsa bloggen även om det inte är så ofta jag skriver någon kommentar. Så mitt svar blir: ha gärna kvar bloggen.

 
Erica m hårbollar

Erica m hårbollar

15 februari 2011 18:09

Tycker absolut du ska ha kvar båda!!! Kram hälsa mannen i rosa, hihi

http://www.ladivas.me

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se