Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Utställning och syskonbus

Av Linda - 14 mars 2011 18:33

I lördags var det dags för utställning igen. Har fått en lite nytändning när det gäller utställningsbiten och har faktiskt möjlighet att ställa på riktigt många i år.

Med oss hade vi Nova och Rupa, och husse fick åter rycka in och visa gammeltant. Det var faktiskt en veterantik till anmäld, så det var inte bara Rupa och Nova som skulle slåss om placeringarna. Nova vann och Rupa kom tvåa, båda med HP och till min förvåning skickade vi raka vägen till BIS-final, även om det stod i PM att alla åldrar tävlar BIG först. Vi fick vänta länge innan det blev BIS-final och vi hann till och med iväg och handla.


Det vara fyra andra hundar som tävlade mot Nova och domaren tog god tid på sig. Till slut stod vi ensamma kvar mot en vacker saluki. Och vi fick springa och springa och springa. Men till slut visade domaren in salukin på plats 1 och vi fick "nöja" oss med att bli 2:a.


Igår hade vi besök av Twice och hennes matte. Twice behövde leka med någon jämnårig och träffa lite andra hundar än bara storebror. Först var hon lite avvaktande men sedan kände hon igen sig och blev jätteglad.

Skrutt och Twice lekte våldsamt både ute och inne, och det var en trött nästintill medvetslös Skrutt som somnade på kvällen.


  


  


 
ANNONS
 
rebecka

rebecka

14 mars 2011 18:48

Villka fina hundar! :)

http://linkbyz.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

14 mars 2011 19:02

finisar

http://lunaqueen.blogg.se

 
Ingen bild

Anki/Dumle

14 mars 2011 20:44

Härligt att få leka med jämnstor kompis. Fina är de :))

 
Ingen bild

tina

20 mars 2011 03:15

Vilka härlig juveler!!!!
Kram

 
pixelmollan@hotmail.com

pixelmollan@hotmail.com

8 april 2011 15:25

Hejsan!

Jag söker en blue merle hane till utställning, agility, lydnad, freestyle och ev avel. Ålder spelar ingen roll.
Har du någon till salu?

Mvh Malin Henriksson

http://djurfotografen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se