Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 11 april 2011

Utställningsdebut och spontan valpträff

Av Linda - 11 april 2011 22:31

Oj, vad tiden går fort nu! Det händer mycket på Linnégatan nu, mycket tråkigheter men trots allt en del roligt också.


Igår åkte jag till Varberg för att ställa ut Skrutt. Med mig hade jag också Twice och hennes matte. Jag hade även lyckats övertala iris matte att vara med och jag är så glad att de åkte hela långa vägen. Jättekul att träffa er! Så blev det ju en liten spontan valpträff på kuppen, lite trist att Nisse bor så långt bort. Men förhoppningsvis kommer det att bli kennelträff så småningom.

På vägen stannade vi till i Ängelholm och plockade upp Karin på Coolmix och hennes hundar.


För alla valparna var det utställningsdebut och det är alltid lite pirrigt. Även om man har tränat hemma så är miljön helt annorlunda. Alla skötte sig toppenbra, även om det såklart finns en del att fila på rent presentationsmässigt. Men de lät sig klämmas på, de gick fint i snörena och ingen tyckte det var obehagligt. Och valpar är ju alltid valpar.


Skrutt var den enda hanen i 4-6 månader, så han "vann" och belönades dessutom med HP. Han fick tävla mot den vinnande tiken i samma klass, snart 6 månader och bra mycket mognare än Skrutt. Så Skrutt fick nöja sig med att bli BIM. kritiken var faktiskt riktigt bra.


"Utmärkt helhet, vackert uttryck, bra nosparti och bra öron. Bra benstomme, rör sig bra från sidan, något höga framdelsrörelser, fortfarande bebispäls"


Och sedan var det dags för tikarna. Både Twice och Iris skötte sig bra, men de två andra tikarna i klassen var så mycket mer mogna. Twice kom 3:a och Iris 4:a.


Domaren var mycket effektiv och lite mer än en timme efter det att vi kommit kunde vi åka hem igen. Men det gjorde vi inte. Först blev det fotografering och sedan våffelfika i det vackra vårvädret.


  Stormstjärnans Look Sweet "Iris"


  Stormstjärnans Look Twice "Twice"


  Stormstjärnans Look Tough "Skrutt"

 
ANNONS
 
Ingen bild

tina

11 april 2011 22:56

Vilken myyyyshelg!!!!
Grattis till fin kritik!!!
kram

 
Ingen bild

Alexandra och Iris

12 april 2011 21:57

Tack själva!! Hoppas att vi kan få till en träff till i sommar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se