Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 15 juni 2011

SM-genrep och länkar till SM-arrangemanget

Av Linda - 15 juni 2011 23:00

Ikväll har vi haft terminens sista kursavslutning. Tack alla elever för en trevlig termin!

Eleverna fick springa en riktigt tuff agilitytrea som jag givetvis själv tränade på sedan. Spice kändes riktigt fin fast att hon forfarande väger alldeles för mycket. Massören fick känna igenom henne i veckan när vi ändå var där med Miza. Alldeles mjuk och fin i kroppen fast att hon har fått arbeta så hårt de senaste månaderna. Skönt, då behöver jag inte oroa mig för att hon har slitit för hårt.


I morgon vid lunch drar vi iväg till Stockholm och årets SM. Jag har lovat att lägga upp lite SM-relaterade länkar till alla som vill följa SM på nätet.


http://www.sbk-sm.se/lydnad-agility.2011/

Den officiella hemsidan med program och annat smått och gott.


http://www.agilityportalen.se/

Möjligt att det dyker upp startlistor och annat här.


http://www.livestream.com/agilitymasterskap

Thomas Szabo kommer att sända loppen live under förutsättning att Internet fungerar som det ska.


Och som vanligt har vi en liten omröstning gällande vår prestation!


 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se