Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Flytet håller i sig

Av Linda - 12 juli 2011 20:04

På allra första semesterdagen åkte vi till Varberg för att tävla på deras kvällstävling. Eller, jag tävlade och husse dömde. Som vanligt går det i hundratjugo knutar på deras tävling och jag tyckte att jag sprang hela tiden. Först var det agilityklass och både Spice ochNova skötte sig riktigt fint. de slutade på 5:e respektive 7:e plats. Pinne till Spice men ingen till Nova.

Hoppklassen var riktigt knivig, ritad av husse. Jag gillar sånna banor även om starten gav mig lite ågren. Men båda hundarna satte suveräna nollor och gick in på samma sekund. Det slutade med att Spice kom 2:a och Nova 3:a. Båda fick pinne och Spice blev därmed klar för SM 2012. Men det bästa av allt var att Nova tog sitt sista cert och därmed kan titulera sig SEAg(hopp)Ch Smedjenäs Black Poppet.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se