Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Tävlingsturné

Av Linda - 12 juli 2011 21:29

Nu är det semester och då är det tydligen meningen att man ska rensa ogräs, klippa gräsmattor, bränna sig i solen och måla huset. I Dårpippiland skiter vi högaktningsfullt i detta och drar på agilitysemester. Alla sätena ut ur bilen och in med hela butiken, för här ska krängas hundgrejjor!


På fredagen åkte vi till Åtvidaberg för att tävla Kanonsabotören. Denna tävling har vi varit på varje år så länge den har funnits. Bra underlag, utmärkt boende intill tävlingsplatsen och vältrimmade funktionärer. Tävlingsdagarna är aslånga, men det gör liksom inget när banorna aldrig står stilla. Mitt på dagen bryter man förvisso 30 minuter för att Solkanonen avfyras. Men det är planerat och man hinner gå på toa och käka lunch. Det stör inte eftersom man vet att det beror på att de med skotträdda hundar ska kunna åka iväg.


Eftersom husse dömde så fick jag äran att tävla Miza. Hon har haft ett långt tränings- och tävlingsuppehåll och blivit behandlad för en gammal sträckning. Inte har hon blivit supersnabb men visst går det fortare än vanligt. Placeringar i övre halvan av resultatlistan med en 10:e plats som bäst. Hon fick till och med en stor rosett!


Nova och Spice var det lite si och så med. De tog varsin pinne på ganska höga placeringar men för övrigt var det mycket disk. Nova har börjat göra fula blindbyten på mig och hittar på egna vägar. 


Här är ett av Spice bättre lopp. Hon imponerade grymt på mig med sina snäva svängar, något som normalt sett inte är hennes grejj. Tyvärr river hon ett hinder så jag fick aldrig veta vad en nolla hade räckt till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se