Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Efter Åtvidaberg åker man till Åkerberga

Av Linda - 12 juli 2011 21:48

Som vanligt åkte vi vidare från Åtvidaberg till Åkersberga och familjen Köster. Vi brukar stanna ett par dagar innan vi åker hem, men i år blev det en kort visit eftersom hela gänget skulle fortsätta upp till Skutskär och mer tävlande.

Det blir alltid mycket pratande när Tina och jag träffas, både om hundar och allt mellan himmel och jord. Vi hann knappt fram innan jag och Skrutt blev ivägsläpade på valpträff. Massa mysiga BC-valpar, kullsyskon om jag inte fattade fel, Tinas Zimra och Naya och så Skrutt.

Efteråt tränade vi lite agility, första gången på en annan klubb för Skrutt.

På kvällen blev det god mat och dricka och Nova höll på att drunkna i poolen. Framdelen halkade liksom i och jag trodde bakdelen skulle följa med så att hon kunde simma. Men det gjorde den inte och hundstackaren fick inte luft. Som tur var badade Tinas dotter i poolen just då och kunde rädda Nova. Men hon var rätt spak efteråt.


Innan läggdags tog vi en promenad och på ängen släppte vi hundarna. Vi hade inte gått många meter förrän vi såg ett skarpt ljussken. Och sedan började det dundra. Det var inte åska utan raketer. Nova drog iväg med Miza i hälarna och skulle döda dem och jag skrek åt dem att komma tillbaka. Till slut lyssnade de och jag kunde koppla dem. Rupa hade jag inte släppt, Spice och Skrutt kom snällt. Men Zimra var borta och det var bara att börja leta. Resten av hushållet kom för att hjälpa till, vi hade inte hunnit så långt, och till slut kom hon springade i mörkret. Men då var vi istället av med Nixxa. Jag kunde svurit på att jag sett henne när jag kopplade mina, men nu var hon bort. Det dröjde inte länge förrän vi fick besked om att hon sprungit hem. När vi kom tillbaka bestämde jag mig för att se hur Skrutt mådde, han har ju aldrig varit med om raketer tidigare. Han verkade okej, men när jag tittade på tandköttet såg jag att han var alldeles blek. Så en chock hade han nog fått. Vi höll ögonen på honom resten av kvällen och på morgonen var allt bra.


Vi hann såklart med en del shopping också och en tur till stranden. För Skrutt var det första gången på stranden och han hade skitkul. Nova var den som badade mest. Finlandsfärjorna passerar bara ett par hundra meter ut och det blir massor med vågor att jaga. Nova vallar gärna vågorna, något som Spice inte gör. Därför blev jag väldigt glad när jag såg att vågvallandet bara hoppat över en generation och Skrutt vallade som en galning.

Nedan följer en bildbomb från stranden.

                                 

 
ANNONS
 
-Sara-

-Sara-

12 juli 2011 22:06

Fina bilder <3
Men idioter de där om rakterna..

http://lunaqueen.blogg.se

 
Ingen bild

Anki/Dumle

12 juli 2011 22:35

Usch, vilken tur at alla hundarna kom tillbaka utan att komma till skada.
Vilka härliga bilder:))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se