Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 25 februari 2012

Utställningsdebut och agilityträning

Av Linda - 25 februari 2012 18:28


Åh, vad jag är glad att vi köpte Myzzli! Maken till solstråle och glädjespridare får man leta efter. Fast samtidigt gör hon mig ofta så arg, så arg. Som när hon äter sladdar. Eller drar ner min kläder från stolen och släpar runt dem på golvet, gärna genom en kisspöl. Eller när hon står i carporten och bara vägrar att komma in eller låta sig fångas. Fast för det mesta tycker jag att hon är jättehärlig.

Hon har varit en lite utmaning att jobba med, just för att hon är så glad och positiv. Hon tar liksom ingenting på allvar och det bara tramsas. Då finns det tyvärr inte heller så mycket att belöna.


Agilityträningen har kommit igång så smått och där artar det sig riktigt bra. Ännu så länge är det bara tunnlar och långa mjuka svängar vi tränar.Jag har med viss skräckblandad förtjusning sett utställningsdebuten närma sig med stormsteg och idag var det dags. Vi har tränat ihärdigt, men det är svårt när valpen är så glad att den flera gånger ramlat ner från bordet. Nu i veckan blev jag dessutom sjuk med svåra magsmärtor och akutbesök, att min sista-minuten-intensivträning totalt gick i stöpet. Jag förväntade mig verkligen inte mycket av dagen.

men alla mina farhågor kom på skam. Myzzli skötte sig med den äran och blev minsann BIR. Tyvärr blev hon oplacerad i gruppen, men vad gör väl det när man får superfin kritik?


"Feminin mycket tilltalande tik med utmärkta proportioner. Utmärkt välskuret uttrycksfullt huvud med för åldern välburna öron. Utmärkt över- och underlinje. Välkroppad för åldern. Visas med underbar attityd och utstrålning. Rör sig väl. Lovande päls. Trevligt temperamnet. Välvisad!

 

  Foto: Syliva Ardenstedt-Blom

 

 

 
ANNONS
 
Svägerskan

Svägerskan

25 februari 2012 19:00

Finfina Myzzli

http://lunaqueen.blogg.se

 
Annika

Annika

25 februari 2012 22:03

Vilken sötnos! :-)
Återigen, Stort Grattis till dagens prestation! :-)

http://www.clerselius.se/blogg

 
Ingen bild

tina

27 februari 2012 19:59

Sååå superfin hon e lilla Myzzli :))
Gud va fint Spice går, jisses va bra ni är :)))
kramkram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se