Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 4 juli 2012

Semester när den är som bäst!

Av Linda - 4 juli 2012 23:02


Det tre sista veckorna, från skolavslutningen till semestern, kändes ovanligt långa i år ska jag säga. Jag har väl aldrig räknat ner som jag gjort i år. Men nu är den äntligen här, fyra ljuvliga semesterveckor som ska fyllas med precis vad jag vill. Husse och jag ska ha semester samtidigt och det kan ju bli, hm... intressant.


Som vanligt började vi med att åka till Åtvidaberg och Kanonsabotören. Till min stora sorg har jag i veckan läst på Facebook att 2012 troligen var den sista Sabotören som arrangerades. Jag bara hoppas att arrangören orkar tänka om och ta nya tag, för bättre sätt att börja sin semester på finns inte.

I år hade vi inte husvagnen med oss eftersom vi var tvugna att åka hem en vända innan Slottshoppet. I vanliga fall brukar vi ju åka raka vägen till 08-land och tillbringa lite tid där. Men i år fick vi istället bo i en stuga på campingen. Och vilken stuga sedan! Ljust, fint och superfräscht! Och stor var den!


Tävlingarna gick på tre banor och jag skulle springa sex lopp på alla banorna, så det gällde att ha koll. Vädret var varmt och härligt och klädvalet helt fel. Det utlovade ösregnet dök aldrig upp och det enda paret shorts fick ställa upp hela helgen.

Spice var den som skötte sig bäst under helgen. Två pinnar fick vi med oss hem och nu fattas det bara två inför SM 2013.

Helgens överraskning stod Miza för. Hon spurtade på riktigt bra men fick skitfel i alla klasserna.

Helgens besvikelse var helt klart Skrutt. Efter att ha gått riktigt fint på lördagen - felen berodde på en allt för taggad förare - så ballade han ur fullkomligt på söndagen. Han får gärna göra fel, han är fortfarande ung, men att balla ur är inte OK. Då får man lämna banan!


Men det allra bästa med helgen var att inte mindre än FEM Stormstjärnor var på plats. Att Iris och Nixxa skulle komma visste jag om, men vem sprang jag på om inte underbara Nisse? Marita, du anar inte hur glad jag är över att du och Nisse kom och hejjade på!!

Meningen var att jag skulle ha fototgraferat alla men med tre banor igång samtidigt och hundarna i olika klasser så gick det bara inte. Men jag lyckades fånga Iris in action och Nisse fick ställa sig snyggt.


   


För övrigt så har veckan bjudit på shopping, uppfödarträff och trädgårdsarbete. Trädgården är riktigt fin nu även om det såklart finns hål att fylla. Fick mycket inspiration i uppfödarkollegans idyll på landet. Fast det får vänta tills vi kommer hem från Slottshoppet.


       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se