Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2012

Sol, vind och inte så lite vatten

Av Linda - 4 oktober 2012 23:03

Det är inte utan att vi hade fasat för helgen som gick. Att tävla Lagchansen, med åtta lopp totalt, var ju skoj. Men förra året var det rena lervällingen och det var mer än en förare som stod på näsan. I år kompenserades det i alla fall av att vi fick bo på hotell. Till vår stora glädje kunde vi läsa på Facebook att delar av tävling skulle gå på grus. Ännu gladare blev vi när vi upptäckte att vi skulle få springa alla våra lopp på grus. Underbart fäste för både två- och fyrbenta och vi var torra och fina allihopa.

Ifjol brydde vi oss inte om att sätta upp tältet, vi satt den ljumma höstsolen hela dagen och njöt. Men helgen bjöd på både sol, vind och inte så lite vatten. Tack och lov kom allt vatten nattetid förutom några stänk under banvandringen. Vinden blev dock ett litet problem på söndagen och jag blev rädd att tältet skulle blåsa sönder ännu mer.


Två skruttiga agilitypinnar skulle vi ta. Agneta har inte kunnat springa med sin hund på hela året och hans stadigvarande extraförare kunde inte följa med. Så det blev husse som fick rycka in och det skötte han med den äran. Med ett nödrop tog vi näst sista pinnen på lördagen så att söndagen, skulle bli riktigt spännande. Tyvärr kom det att hänga på mig och min hormonstinna hund. Hennes prestation de övriga loppen hade inte direkt varit fläckfri men nu när det gällde satte hon en stadig nolla och vårt lag vann klassen. Och tog den där förargliga sista pinnen!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se