Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 9 september 2013

Trelleborgstripp och KM

Av Linda - 9 september 2013 20:38

Eftersom tikarna fortfarande inte har behagat börja löpa så anmälde vi hastigt och lustigt Myzzli till Trelleborg. Och eftersom vi fått och betalt fakturan från England så trodde vi att varorna skulle landa på Linnégatan senast fredag, så därför släpade vi med oss butiken också. Tyvärr kom det ingen låda men har man lovat att sponsra så har man. Tidig morgon blev det och urusel business men vi hade i alla fall tur med vädret.

När det var dags för Myzzli att tävla så gick det sådär - två disk. Så hon är fortfarande klass 2-hund.


Vi avslutade dagen med att åka till svärföräldrarna i deras husvagn på Skateholm. Efter en mumsig middag med glass till efterrätt gick vi ner till stranden för att hundarna skulle få rasa av sig. Vågorna gick höga och Skrutt var i extas, de andra hakade på. När jag ser dem rasa omkring sådär - glada och fria - så blir det alldeles varm i mattehjärtat.   


På söndagen fick vi sovmorgon innan vi åkte ner till klubben för att tävla klubbmästerskap. Vi var inte många men det gjorde inte konkurrensen mindre.

Jonas Erlandsson var inbjuden att döma och han hade ritat springiga och flytiga banor som var grymt långa. Tyvärr var inte gräset klippt på ett tag så det var inte helt lätt att springa.


Efter den inledande hoppklassen hade alla mediumekipage nollat och Skrutt låg i ledning. Myzzli hade några missar men var helt klart med i matchen då smallresultaten var mer spretiga.

Agilityklassen var en riktig dräpare där det inte fanns en enda andningspaus. Spice nollade igen men Skrutt fick en femma på balansen. Men eftersom de andra fick fel eller diskade sig så slutade det med att Spice vann och Skrutt kom 2:a i medium.

I small hände lite allt möjligt och Myzzli blev minsann 2:a trots rejält slalomstrul.


På lördag är det dags för Sofiero, en av årets höjdpunkter. Förutom att tävla så hoppas jag se vackra shelties i utställningsringen samt hinna med lite shopping.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se