Om vårt galna liv i Dårpippiland

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2014

DM 2014

Av Linda - 27 augusti 2014 14:15

Förra helgen tävlade vi DM i Höör. Ja, vi tävlade vanlig klass 3 också men jag tycker det är lite extra roligt med DM. På söndagen när DM-klasserna gick så var inte vädret det bästa. Jag avskyr när det regnar när jag ska tävla.

Den inledande hoppklassen var riktigt rolig men innehöll en passage där jag visste att det skulle gå åt pipan. Det var nämligen näst intill omöjligt att hinna dit om man inte var jättesnabb. Med Spice var det inga problem men med Skrutt gick det inte alls och vi fick en vägran. När jag skulle skicka på honom igen så for han iväg åt ett helt annat håll och tog långhoppet på bredden och vi var diskad. På filmen syntes det tydligt hur snopen jag blev. "Alla" var där och jag förväntade mig inte speciellt mycket av Spice felfria men långsamma lopp. Döm av min förvåning då vi slutade på 9:e plats och faktiskt hade lite medaljschans.

Finalbanan var av det lättare slaget och jag upplevde att alla nollade. Så när Spice hoppade balansens kontaktfält så trodde jag att det var kört. Men det visade sig räcka till brons. Lite extra kul när den gamla får visa att hon fortfarande kan.


 


Spice hoppklasslopp på DM.

Skrutt lyckades ta en 2:a och 4:e plats i hoppklasserna.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 29 mars 2018 21:04

Förra helgen var vi på FitDog-läger. Det började redan på fredagen med en föreläsning om balansbollsträning. Väldigt bra för mig som precis har börjat lite. För att slippa åka fram och tillbaka så tog vi in på hotell och som vanligt så var det ett äv...

Av Linda - 11 mars 2018 14:33

Förra helgen var Steppa, Skrutt och jag på uttag till WAO i Kinnaredshallen. Vi bodde på hotell i Jönköping med trevligt sällskap och god mat. World Agility Open går i Holland i maj. Förutom vanliga agility- och hoppklasser så tävlar man även i sno...

Av Linda - 20 februari 2018 18:32


Det har varit dött i bloggen sedan årsskiftet. Dels har det inte hänt så mycket och dels så känns det som om bloggens funktion har spelat ut sin roll. Den är meckig att uppdatera och lite svårhanterad. Men samtidigt vill jag inte göra mig av med den....

Av Linda - 30 december 2017 18:01


Året 2017 är snart till ända och jag tycker att det är svårt att skriva en årskrönika just i år. Det har hänt så mycket både positivt och negativt och det går liksom inte att skriva ner allt. Men det jag tar med mig från 2017 är hur oändligt tacksam ...

Av Linda - 24 december 2017 08:47


Det har inte varit mycket bloggande här på sistone. Det har varit mycket med både jobb, hundar, kurser och julstök. Planen var att fylla bloggen med underbara bilder och roliga texter om våra valpkullar men tyvärr blev det platt fall. Yippie födde i ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Blogkeen
Följ Om vårt galna liv i Dårpippiland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se